• Головна
  • Припарковані на тротуарах машини у Львові заважають прибиранню вулиць
17:48, 20 грудня 2012 р.

Припарковані на тротуарах машини у Львові заважають прибиранню вулиць

Водіїв просять не паркувати автомобілі на тротуарах, адже це унеможливлює роботу снігоприбиральної техніки та створює незручності у роботі двірників. Як розповіла Ірина Маруняк, голова Галицької районної адміністрації, майже усі бічні вулиці у центрі міста вдень на 90% заставлені не правильно припаркованими машинами.

«Усі бічні вулиці у центрі міста вдень прибирати просто не можливо. На 90% вони заставлені не правильно припаркованими машинами. Тому ці вулички ми прибираємо вночі, доводиться залучати працівників ШРП. Найпроблемніші для нас вулиці – це пл. Соборна, пл. Галицька, вул Дорошенка. Минулої ночі, наприклад, ми прибирали повністю вул Листопадового Чину, люди вночі змушені вивозити сніг, бо вдень ця вулиця недоступна для прибирання – тротуари повністю заставлені машинами. У таких умовах важко працювати і снігоприбиральній техніці, і двірникам», - розповіла Ірина Маруняк.

Як уточнила Ірина Маруняк, цієї ночі в центрі міста працювало 3 трактори та 3 піскорозкидувачі, використано для посипання доріг та тротуарів 35 м куб піскосуміші.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...