• Головна
  • На Лазаренка планують забудувати дитячий і спортивний майданчик багатоповерхівкою, - львів'яни
14:13, 20 серпня 2019 р.

На Лазаренка планують забудувати дитячий і спортивний майданчик багатоповерхівкою, - львів'яни

28 серпня о 18:30, у Львові відбудеться громадське слухання щодо забудови на вул. Академіка Лазаренка (між будинками №36 та №42).

Як повідомляє кореспондент сайту 032.ua, слухання влаштовують ініціативні мешканці Франківського району, які не хочуть втратити громадський простір біля дому.

Організаторка слухань - П. Шиманська пояснила, що на ділянці по вул. Лазаренка, 42 у Львові починають будувати багатоквартирний житловий будинок з підземним паркінгом, відповідно до дозволу ДАБІ від квітня 2017 року. Замовником будівництва є НУ "Львівська політехніка", якій міська рада Львова видала містобудівні умови й обмеження ще у 2013 році, але обгворень з громадою тоді не було.

Читайте також: Китайці можуть збудувати сміттєспалювальну електростанцію на Львівщині

"Будівництво передбачається здійснити на дитячому, спортивно-ігровому майданчику, футбольному полі, відпочинковій та господарській зоні вказаної території. Дозвільні документи не враховують збереження зеленої території, проїзду пожежних машин і доступу пожежників до приміщень, заборони паркування авто всередині житлових кварталів...", - зазначила львів'янка.

Місцеві мешканці виступають проти будівництва та вимагають у міської влади зберегти громадський простір, з огляду на кількість будинків та наявність трьох гуртожитків навколо.

Слухання відбудуться в актовому залі Франківської районної адміністрації (вул. Чупринки, 85). Учасників просять зареєструватися заздалегідь, на підставі паспорта громадянина України.

Додамо, що на початку серпня у Львові також зареєстрували електронну петицію до Львівської мерії з аналогічними вимогами, яку станом на нині підписало 388 людей. Усього потрібно зібрати 500 підписів. Петиція доступна за посиланням.

Читайте також: У Дрогобичі анонім "замінував" залізничну станцію

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...