• Головна
  • 35 діток з сімей, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, побували на виставі
15:28, 19 грудня 2012 р.

35 діток з сімей, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, побували на виставі

17 грудня, 35 дітей (віком 8-12 років) з сімей, які постраждали від Чорнобильської катастрофи мали можливість відчути дух такого очікуваного ними свята – Дня святого Миколая. Передсвятковий настрій і море нових позитивних емоцій їм подарували актори Львівського академічного духовного театру «Воскресіння», зігравши виставу «У пошуках святого Миколая».

Відвідувачі мали можливість проявити свої таланти: розказати віршики, поспівати пісень, за що отримали подарунки від Миколая. Ще діти вивчили красиву молитву «Ангеле Хоронителю мій», за допомогою якої відганяли чортів зі сцени. Після закінчення вистави усі діти отримали книжечки «Ангел різдвяної зірки».

Захід відбувся в рамках акції управління соціального захисту «Подаруймо дітям радість», яку організовано в ході проведення благодійного марафону «Львів соціальний». Схожа акція в театрі «Воскресіння» відбудеться уже 21 грудня для діток віком 4-7 років.

«Свято Миколая – це свято мрій сподівань, віри у чудо. Власне, хочеться в цей святковий період подарувати діткам атмосферу казки, яку в собі несуть зимові свята. Нам приємно, що до нашої акції «Подаруймо дітям радість» долучаються театри, кінотеатри, благодійники. Ми вдячні їм за небайдужість і готовність допомогти ближньому», - каже начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...