• Головна
  • В одній з львівських маршруток апробували російськомовне обладнання, Фаріон в агонії
13:29, 19 грудня 2012 р.

В одній з львівських маршруток апробували російськомовне обладнання, Фаріон в агонії

Народний депутат України від Львівщини Ірина Фаріон не втомлюється боротися з присутністю російської у львівських маршрутках.

Зокрема, вона дуже емоційно відреагувала на той факт, що в одному із автобусів 18 маршруту вперше апробували обладнання для автоматичного оголошення зупинок. Відреагувала І.Фаріон не на саме нововведення, а на те, що обладнання говорить російською мовою.

«Навіть мови не може бути про таке, щоб воно говорило російською мовою в наших маршрутках. Особливо після того, коли на сесії Львівської обласної ради з моєї ініціативи проголошено пункт про відсутність будь-якого супроводу музичного в маршрутках і про наявність наліпок про заборону розмовляти по мобільному, не слухати музику і не курити. А тут ще якесь технічне говорило чужою мовою – ви що?», - емоційно резюмувала затята націоналістка.

Відтак, І.Фаріон пообіцяла звернутися до транспортної комісії і «задушити його за п’ять секунд». «Боже, який жах! Як це можна щось таке закуповувати, тому московитому копійку з України давати?», - додала вона.  

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,97
EUR
42,88
42,97
PLN
9,86
9,90
Оголошення
live comments feed...