• Головна
  • У Львові відкрили перший комунальний стоматологічний кабінет для тварин, - ФОТО
13:22, 9 серпня 2019 р.

У Львові відкрили перший комунальний стоматологічний кабінет для тварин, - ФОТО

На базі Першої Комунальної Ветеринарної Клініки ЛКП "Лев" у Львові відкрили стоматологічний кабінет із сучасним обладнанням.

Як повідомили на сайті установи, для догляду за здоров'ям чотирилапих тут встановили: ультразвуковий скайлер, пристрої для ендодонтії та для дентальних хірургічних втручань, фотополімеризатор, рентгенапарат, монітор пацієнта, інфузомат тощо.

За словами ветеринара ЛКП "Лев" Василя Захарчука, у роті собак та котів існує близько 300 різноманітних видів бактерій, які при потраплянні в кров можуть викликати серцеву, ниркову, печінкову недостатності. 

У Львові відкрили перший комунальний стоматологічний кабінет для тварин, - ФОТО, фото-1

"Разом зі слиною і кормом бактерії викликають гастрит, розлади травлення та інші захворювання. Саме тому, проблема ротової порожнини – це проблема цілого організму", - зауважив лікар.

Популярністю серед тварин користується послуга "чистки зубів", але в клініці надають і більш серйозну допомогу собакам та котам, головне - вчасно звернутися до спеціаліста.

Читайте також: Як пройшов Гала-концерт фестивалю LvivMozArt у Оперному театрі, - ФОТО

Василь Захарчук рекомендує проводити первинний огляд у стоматолога для тварини паралельно з першою вакцинацією, наступний - у віці 6 місяців, після цього обстежуватись у фахівців щопівроку.

"В домашніх умовах слід звертати увагу на неприємний запах з рота тварини, за тим як ваш домашній улюбленець споживає корм, чи не має надмірного виділення слини, припухлості на мордочці, болісні відчуття під час погладжування голови в ділянці рота, тертя мордочки лапами. Якщо ви виявили такі симптоми, то вам необхідно звернутись на огляд до ветеринара", - зазначив ветеринар.

Дізнатися вартість усіх послуг чи записатися на прийом можна на сайті ЛКП "Лев" чи за телефоном: 068-535-45-45.

Читайте також: Пухнастий і муркотливий: дізнайтесь, який ви котик, - ТЕСТ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #тварини #ЛКП Лев #стоматологія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,92
EUR
42,95
43,02
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...