• Головна
  • «Свобода» жорстко протистоятиме зміні геополітичного курсу України
15:12, 17 грудня 2012 р.

«Свобода» жорстко протистоятиме зміні геополітичного курсу України

Партія регіонів на чолі з президентом Януковичем хочуть змінити геополітичний курс України у бік Митного союзу. Але на заваді цьому стане ВО «Свобода», яка збирається надзвичайно жорстко протистояти цьому. Про це сьогодні під час прес-конференції народний депутат від фракції ВО «Свобода» Юрій Михальчишин.

За його словами, свободівці очікують «надзвичайно жорстких протистоянь щодо зміни геополітичного курсу нашої держави».

«Як ми знаємо, у вівторок очікується візит все ще гаранта Конституції Януковича до Москви. Ми очікуємо таких демонстративних яскраво виражених кроків у бік переорієнтації на Митний союз. Витають у атмосфері Печерських пагорбів чутки про призначення на посаду у вищих органах виконавчої влади одіозного українофоба Віктора Медведчука. Тобто ми реально готуємося до того, що протистояння у парламенті ставатиме все запеклішим і стосуватиметься не лише наших вимог дотримуватися законності чи просто виконувати Конституцію України. Це буде реальна боротьба за збереження української державності, яка розгортатиметься тепер у форматі протистояння найбільш дієвої парламентської фракції  і домінуючої провладної партії, яка збирається покласти Україну як подарунок під престол кремлівського хана» - наголосив народний депутат.

Як саме відбуватиметься боротьба за зміну геополітичного курсу України Михальчишин не розповів, лише зазначив, що вони готові до масових акцій протесту і до того, щоб «доводити їх до більш логічного завершення».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...