• Головна
  • Lviv Coffee Festival: стало відомо, коли відбудеться фестиваль
21:01, 5 серпня 2019 р.

Lviv Coffee Festival: стало відомо, коли відбудеться фестиваль

З 12 по 15 вересня на оновленій локації, в старому львівському трамвайному депо, на вулиці Вітовського, 57 проведуть традиційний Lviv Coffee Festival.

Усіх кавоманів запрошують долучитися до міського свята улюбленого напою. Про це повідомляють організатори заходу, передає 032.ua.

Lviv Coffee Festival ‒ подія, яка єднає людей не лише з різних міст України, але й з різних міст світу. Гостям обіцяють найбільший кавовий ярмарок, який триватиме в старому львівському трамвайному депо упродовж чотирьох днів фестивалю. Кав'ярні вже готують тонни найсмачнішої кави, а також найрізноманітніші смаколики, аби пригостити усіх охочих. А ще, як і кожного року, цьогоріч на фестивалі обиратимуть "Найкращу кав'ярню року".

"Фестиваль кави за роки своєї історії не просто вплинув на кавовий ринок у Львові зокрема, а й в Україні загалом. Вже 11 років у кінці вересня Lviv Coffee Festival збирає близько 150-ти тисяч людей, яких об'єднує кава", ‒ розповів організатор та засновник фестивалю Андрій Сидор.

Як розповіли у коментарі 032.ua організатори події, попередня вартість квитків становитиме 50 гривень. Повну програму заходів обіцяють оприлюднити найближчим часом. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032 #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...