• Головна
  • Львів'яни вимагають відновити мозаїку з рибками авторства Володимира Патика
12:32, 30 липня 2019 р.

Львів'яни вимагають відновити мозаїку з рибками авторства Володимира Патика

29 липня львів'янин Василь Лозовий зареєстрував електронне звернення до міської влади з вимогою провчити нахабного забудовника та змусити його відновити знищену мозаїку на магазині "Океан".

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

За словами автора е-петиції, єдина умова, згідно з якою може бути поновлене будівництво на території колишнього магазину по вул. Володимира Великого, 26-А у Львові - це відновлення знищеної мозаїки.

Архівне фото мозаїки, "Зручне місто"

"Якщо власник будівлі хоче мати там магазин чи новий бізнес, то перше, що він зобов'язаний зробити - збудувати стіну та відновити на ній мозаїку. Лише після проведених робіт та погодження відповідної комісії, можна буде проводити інші роботи", - вважає Василь Лозовий.

Читайте також: У Стрийському парку поновили будівельні роботи на скандальному об'єкті, - ФОТО

Нагадаємо, 18 липня стало відомо, що недобросовісний забудовник - ТзОВ “Компанія Ріел-Естейт Груп”, якій видали містобудівні умови та обмеження на реконструкцію магазину "Океан" зі збереженням мозаїки з рибками, авторства Володимира Патика, знищив її. Громадськість була вкрай обура такими діями забудовника, тож в міській раді вже на наступний день скасували видані раніше містобудівні умови на цей об'єкт. Окрім цього, Інспекція Держархбудконтролю проведе перевірку та накладе штрафні санкції на ТзОВ "Компанія Ріел-Естейт Груп".

У Львові також вимагають оприлюднити план реконструкції магазину "Океан".

Додамо, що для розгляду петиції у Львівській міськраді вона має набрати 500 підписів мешканців за 60 днів з моменту публікації. Станом на нині, вказане звернення підписало 17 людей.

Читайте також: На місці скандальної забудови на вул. Варшавській - Сосновій буде сквер, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,14
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,89
9,94
Оголошення
live comments feed...