• Головна
  • 738 осіб травмувались у ці дні у Львові, Депутати ЛМР не дали кредит для «Львівтеплоенерго», львівянин отримав Всесвітній Оскар Фольклору
Підсумки дня
08:00, 14 грудня 2012 р.

738 осіб травмувались у ці дні у Львові, Депутати ЛМР не дали кредит для «Львівтеплоенерго», львівянин отримав Всесвітній Оскар Фольклору

Підсумки дня

У травмпункти міських лікувальних установ надійшло 738 звернень з вуличними травмами, тобто отриманими на вулиці. 

«Звернення у наші травмпункти в два рази збільшились. Велике прохання до людей, коли виходите на вулицю, звертати увагу на взуття. Якщо люди старшого віку, бажано мати паличку. Важливо, аби кожен також самостійно дбав про свою безпеку. Зима має свої засади», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

А також розглядаючи пропозиції щодо перенесення деяких питань на інший раз депутати Львівської міської ради вирішили сьогодні під час сесії не розглядати питання про надання місцевої гарантії для забезпечення виконання ЛМКП «Львівтеплоенерго» зобов’язань за кредитом ЄБРР на інвестицію у проект модернізації інфраструктури теплопостачання у Львові.

Зі свого боку депутати міської ради бурхливо відреагували на таку репліку мера Львова і вирішили все ж перенести дане питання на наступне засідання. Деякі з депутатів навіть почали кричати «Ганьба!» та стукали руками по столу.

І у світі культури:

На початку грудня в м. Гімарайш (Португалія) відбулася урочиста церемонія вручення  Всесвітнього Оскару Фольклору. Народний артист України ЗенонКолобич, художній керівник  та головний балетмейстер  Народного ансамблю танцю "Горицвіт"вперше в історії України отримав цю премію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...