• Головна
  • Яка українська горілка увійшла в ТОП-3 серед визнаних світових лідерів?
Новини компаній
11:00, 18 липня 2019 р.

Яка українська горілка увійшла в ТОП-3 серед визнаних світових лідерів?

Новини компаній
Яка українська горілка увійшла в ТОП-3 серед визнаних світових лідерів?

   Днями Асоціація Сомельє України підбила підсумки незалежної «сліпої» дегустації міцних напоїв, у ході якої новинку вітчизняного ринку ТМ Green Day EVOLUTION порівняли з кращими світовими брендами Швеції, Фінляндії, США та Франції. Мета проста – довести, що в Україні з’явився гідний конкурент всесвітньо визнаним лідерам галузі. До складу журі увійшли кращі сомельє України різних років та бренд-амбасадори відомих міжнародних алкогольних марок. Для дегустації напої налили в однакові графини та закодували, щоб сомельє і гадки не мали, що саме куштують. Єдине, на що орієнтувалися профі у винесенні вердикту - порядковий номер зразка. За підсумками дегустації Український бренд Green Day EVOLUTION увійшов до трійки лідерів.

Іван Бачурин, президент Асоціації сомельє України: «Дуже тішить, що в ході дегустації ми прийшли до висновку, що продукт, який виробляється в Україні, може конкурувати зі світовими брендами преміум-класу».

   Представники компанії виробника не здивовані таким результатом.

Сергій Корольчук, маркетинг-директор компанії «Алеф Віналь»: «Звичайно, ми задоволені такою високою оцінкою, але я б не сказав, що вона стала для нас неочікуваною. GreenDayEVOLUTION - це результат трирічної роботи міжнародної команди, завданням якої було створити продукт здатний не тільки конкурувати, а й перемагати визнаних світових лідерів ринку! Сьогоднішня дегустаціялише підтвердила, що ми дійсно створили продукт світового рівня

   У компанії кажуть, що подібні перемоги створюють позитивний імідж українських виробників у світі. А українці отримали вітчизняний продукт світового рівня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,92
EUR
42,95
43,02
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...