• Головна
  • Оркестр K&K Philharmoniker зіграє у Львові під керівництвом австрійського диригента
22:04, 12 липня 2019 р.

Оркестр K&K Philharmoniker зіграє у Львові під керівництвом австрійського диригента

Симфонічний оркестр K&KPhilharmoniker під керівництвом австрійського диригента Маттіаса Кендлінгера запрошує шанувальників класичної музики на концерти у вересні 2019 року у залі Львівської національної філармонії.

Як розповіли 032.ua організатори події, у рамках концертів прозвучать найвідоміші твори знаних мелодистів свого часу - В.А. Моцарта та П.І. Чайковського.

Так, 4 вересня о 19:00 оркестр виконає "Найкраще з Моцарта" під керівництвом диригента з Австрії Маттіаса Георга Кедлінгера. 

"Музика Моцарта просто необхідна кожному, хто шукає у сучасному світі гармонію та непідробне естетичне задоволення. У програмі концерту відомі оперні увертюри, «Маленька нічна музика», Симфонія № 25 а також концерти для соло кларнету та валторни з оркестром", - зазначили організатори події.

Згодом, 19 вересня о 19:00 відбудеться концерт "Найкраще з Чайковського", за участі австрійського піаніста Філіппа Шойхера, диригуватимуть батько і син - Маттіас та Максиміліан Кендлінгери. Звучатиме музика з найвідоміших оперних та балетних сцен, проникнута особливим колоритом та чуттєвістю, а також знаменитий Концерт для фортепіано з оркестром №1.

Вартість квитків на обидві події коливається в межах 100 - 600 гривень.

Читайте також: У якому напрямку слід розвивати архітектуру Львова: думки експертів фестивалю "Вежа"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...