• Головна
  • У “Ретро гаражі” у Львові з’явилася нова експозиція, - ФОТО
16:11, 3 липня 2019 р.

У “Ретро гаражі” у Львові з’явилася нова експозиція, - ФОТО

В єдиному у Львові “Ретро гаражі” з’явилися нові експонати — унікальні значки.

Як розповів у коментарі кореспонденту 032.ua експерт з ретро-техніки Любомир Полюга, цю експозицію музею подарував волонтер зі Львова, який все життя колекціонував значки автомобільної тематики.

Тепер у “Ретро гаражі” можна подивитися на тематичну колекцію, в якій представлені значки 1970-х та 1980-х років. Також є 80 значків, присвячених олімпіаді колишнього СРСР. Ще можна побачити тематичну колекцію заводу ВАЗ та інших брендів, де зібрані значки із всіма моделями авто певної марки.

Джерело фото: Андрій Гладун

Наразі в новій експозиції унікального музею Львова представлено орієнтовно 300 значків. Проте колекцію обіцяють поповнювати. За словами Любомира Полюги, люди вже зголошуються дарувати свої значки “Ретро гаражу”.

В часи радянської влади значки такої тематики були дуже дорогі і їх не було де придбати, тож люди їх берегли”, - підсумував експерт з ретро-техніки Любомир Полюга.

Додамо, "Ретро гараж" у Львові відкритий для відвідувачів щодня крім середи, музей працює з 10:00 до 17:00. Вхідний квиток для дорослих коштує 50 гривень. Учні, студенти та пенсіонери можуть придбати пільговий вхідний квиток за 20 гривень. А для дітей з багатодітних сімей, сиріт, людей з обмеженими можливостями, учасників АТО та дітей віком до 6 років — вхід безкоштовний. Музей розташований на вулиці Вітовського, 57а.

Нагадаємо, раніше кореспондент 032.ua побував у "Ретро гаражі" та розповідав своїм читачам, які цікаві експонати заховані за стінами ангару.

Читайте також: Їдемо відпочивати з дітьми: 8 цікавих місць у Львові і біля нього

ПОВНЕ АБО ЧАСТКОВЕ КОПІЮВАННЯ МАТЕРІАЛУ БЕЗ ПИСЬМОВОЇ ЗГОДИ РЕДАКЦІЇ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ І ВВАЖАТИМЕТЬСЯ ПОРУШЕННЯМ АВТОРСЬКИХ ПРАВ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua #Ретро гараж #Retro garage
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,38
EUR
42,75
42,90
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...