• Головна
  • У Львові відбудуться змагання «Ігри Героїв»: де та коли
19:28, 24 червня 2019 р.

У Львові відбудуться змагання «Ігри Героїв»: де та коли

У неділю, 30 червня, на проспекті Свободи перед пам’ятником Тарасові Шевченку у Львові відбудуться змагання з функціонального багатоборства «Ігри Героїв». 

Про це повідомляють організатори заходу, передає прес-служба ЛМР. 

Читайте також: Як записатися на прийом до міського голови Львова

До Львова на товариську зустріч з побратимами приїдуть 20 ветеранів АТО / ООС з різних міст України, щоб продемонструвати свій незламний дух. Змагання відбудуться у Львові уже втретє. 

«Учасники змагань прагнуть своїм особистим прикладом показати всім людям з інвалідністю, що можна жити повноцінним життям, а також продемонструвати глядачам можливості сили волі. На завершення з концертом виступить Неля Каблучка — переможниця конкурсу „Голос Країни“ цього року, а також спортивні колективи», — розповідає керівник проекту у Львові, керівник ГО інвалідів воїнів АТО «Пульс життя» Павло Слободян.

Цього року «Ігри Героїв» очолює Роман Линдов. Він отримав поранення (втратив кисть руки та отримав опік 30% поверхні тіла) під час Майдану взимку 2013/2014 років а тепер став найсильнішим адаптивним кросфіт-атлетом України.

Нагадаємо, «Ігри Героїв» — волонтерський проект, спортивні змагання ветеранів з інвалідністю. Ігри були започатковані в США, а з 21 травня 2016 року проводяться і серед ветеранів Збройних сил України, а також цивільних з інвалідністю

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Ігри_героїв
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...