• Головна
  • VILLA KRIM: фаворит по створенню історій
Новини компаній
11:00, 13 червня 2019 р.

VILLA KRIM: фаворит по створенню історій

Новини компаній
VILLA KRIM: фаворит по створенню історій

VILLA KRIM: фаворит по створенню історій

Обіцяючи утримувати лідируючі позиції - Villa Krim завжди тримає слово! Ось і зараз бренд радий повідомити, що вже традиційно вина Villa Krim перевершують конкурентів в рамках щорічного конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху». За результатами незалежного дослідження уподобань споживачів саме вина Villa Krim отримали статус Фаворит Експертів - 2018 у категорії «вино українського виробництва»!

Ольга Бовт, бренд-менеджер ТМ Villa Krim: «Нам невимовно приємно, що так багато українців в 2018 році, купивши пляшку тихого або ігристого вина, дозволили Villa Krim стати свідком яскравих моментів свого життя. Villa Krim – найзатребуваніше вино України і ми вдячні вам, нашим шанувальникам, за вибір і можливість дарувати радість, настрій і нові враження. В Villa Krim, ми віримо, що всесвіт складається не з атомів, а з історій! А тому, дуже велика кількість людей, закоханих у свою справу, працювали над тим, щоб дивовижне вино Villa Krim стало свідком найщасливіших історій в житті кожного українця. І кожна пляшка з будь-якої колекції Villa Krim - це результат особливих зусиль і натхнення кожного нашого співробітника. Адже Villa Krim - це особливе для особливих.»

Щорічно конкурс «Фаворит Успіху» проходить з метою визначення найкращих і найулюбленіших торгових марок українського ринку і бренд Villa Krim - гордий і вдячний своїм шанувальникам, за те що з року в рік незмінно отримує почесний статус переможця!

Організатор конкурсу «Фаворити Успіху» в Україні Людмила Пархоменко зазначила: «Ми вважаємо, що, якщо є якийсь товар або послуга, і є асортимент конкурентних пропозицій - значить можна визначити і кращий з них. Значить можна на підставі численних відгуків та рекомендацій, скласти простий і прозорий рейтинг, який в результаті дозволить визначити рекомендацію №1 - кращий вибір для покупця."

Всі дані досліджень народних переваг оброблені фахівцями маркетингової дослідницької компанії InMind та підтверджені аудитом Київського міжнародного інституту соціології (КМІС). Рейтинги гравців ринку було зафіксовано станом на кінець минулого (2018) року за більш ніж 600-ма номінаціями і опубліковані в вільний доступ на FAVOR.com.ua.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...