• Головна
  • Стало відомо, чому окремі потяги зі Львова до Ужгорода та Чернівців відправляються не з Головного вокзалу
20:16, 10 червня 2019 р.

Стало відомо, чому окремі потяги зі Львова до Ужгорода та Чернівців відправляються не з Головного вокзалу

З кінця березня 2 регіональні поїзди зі Львова до Ужгорода та Чернівців прибувають та відправляються не з Головного, а з Приміського вокзалу. 

Інформацію про це 032.ua надали у прес-центрі "Львівської залізниці". За відповідним роз'ясненням ми звернулися після листа до редакції одного з читачів. 

За словами Євгена Олійника, який звернувся до редакції 032.ua, пасажирів, котрі придбали квитки на один з таких потягів, що відправлявся у неділю, 9 червня, не поінформували про зміну станції відправлення. 

"Поїзд 829 (Львів - Ужгород) відправляється тепер не з Головного, а з Приміського вокзалу. 10 хвилин пішки від Головного. Здавалось би, що такого? Але зауважте деталі: повідомлення на Головному вокзалі - немає, на табло Головного проскакує запис "Львів - Ужгород" без номера платформи. Перед відправленням потяга в довідковій дізнаєшся нове місце відправлення, а за 10 хвилин люди з багажем, дітьми, пенсіонери починають "веселий забіг" і, звісно, не встигають. Поїзд їде напівпорожній, з 90 грн вартості квитка - повертають 5 грн. Люди змушені купувати квитки на значно дорожчі рейси, які раніше були не популярні і на яких вже немає плацкартних місць чи залишились менш запитувані верхні місця", - зазначає пасажир. 

За даними Львівської залізниці, нововведення зі зміною станції відправлення для потяга 829 (Львів - Ужгород) та ще одного з поїздів запрацювали з 31-го березня, а про них пасажирів поінформували заздалегідь - 28-го березня, опублікувавши повідомлення про зміни у русі на офіційному сайті. 

Такі зміни впровадили з метою розвантаження вокзалу станції Львів на період проведення робіт із реконструкції площі Двірцевої.

Стало відомо, чому окремі потяги зі Львова до Ужгорода та Чернівців відправляються не з Головного вокзалу, фото-1

Як запевнили Євгена Олійника на "Гарячій лінії" Львівської залізниці, про зміну місця відправлення потяга зі Львова до Ужгорода пасажирів також попередили через оголошення у приміщенні Головного вокзалу. Водночас, за його словами, таких оголошень не було. Пасажир звернувся зі скаргою до Укрзалізниці. Наразі відповіді на неї він не отримав. 

Нагадаємо, з 1-го березня водіям приватного транспорту заборонили заїжджати до залізничного вокзалу у Львові через старт реконструкції площі Двірцевої.

З 25 березня автобуси міжнародного сполучення та рейси до Трускавця, Моршина і Східниці відправляються із парковки біля Залізничного вокзалу, поруч із зупинками міського громадського транспорту. Там же облаштовано касу для придбання квитків. Міжобласні автобуси, та рейси до Дрогобича та Шкло відправляються з Приміського вокзалу. Також на цій локацій можна придбати квитки на проїзд безпосередньо у працівників автостанції.

Крім того, з 31-го березня низка пасажирських поїздів зупиняється на станції Підзамче.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Львівська_залізниця #потяги #Головний_вокзал
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...