• Головна
  • Як у Львові батьки з дітьми розважались на Святі Морозива від компанії “Рудь”
Новини компаній
15:00, 10 червня 2019 р.

Як у Львові батьки з дітьми розважались на Святі Морозива від компанії “Рудь”

Новини компаній

9 червня у Львові, у “Шевченківському гаю” відбулося сімейне Свято Морозива для батьків та дітей від лідера українського ринку морозива - компанії “Рудь”.

Такий захід проводять у різних містах нашої країни уже 15 років поспіль, передає кореспондент сайту 032.ua.

Як розповіла координаторка проекту Свято Морозива, маркетолог компанії “Рудь” Тетяна Хомяк, це - соціальний проект, який цьогоріч відбувається у 15 областях України.

“Розпочали ми дуже символічно - з Донецької області, міста Слов’янська, тому що вважаємо: незважаючи ні на що, діти повинні отримувати радість від спілкування з сім’єю, мати можливість вийти на захід з батьками, друзями, бабусями та дідусями. Ми хочемо показати своїм прикладом, що необхідно приділяти час своїм дітям, проводити його разом: у нас багато конкурсів, які орієнтовані якраз на те, щоби діти брали в них участь з батьками чи дідусями й бабусями, щоб це були сімейні розваги”, - пояснила Тетяна Хомяк.

Окрім смачного морозива, діти мали можливість взяти участь у драйвових розвагах, конкурсах на спритність та швидкість, різноманітних воркшопах. Наймолодшим львів’янам запропонували виготовити прикраси для волосся, іграшки, закладки, подарункові коробочки, а також - випробувати на собі миттєве “татуювання” і перетворитися на будь-якого казкового героя за допомогою аквагриму.

Особливістю проведення Свята Морозива від компанії “Рудь” у Львові цього року стало розділення на кілька сцен. Діяла головна сцена, родинна сцена “Обійми фест”, спортивна “Street sport” і танцювальна “Зумба-сцена”, де тренер навчала діток базових рухів зумби. Усюди лунала весела музика, на кожній сцені працювали з дітьми ведучі.

У всіх конкурсах , що відбувалися на сцені, можна було взяти участь абсолютно безкоштовно. Діти гарантовано отримували приз - хто заохочувальний, хто - як переможець.

Продовжило діяти минулорічне нововведення, а саме: відвідини атракціонів та воркшопів за квиточками, які отримував кожен член сім’ї за купівлю морозива (1 морозиво у пакетику чи кулька морозива = 1 квиток на атракціон).

Щороку представники компанії “Рудь”, які організовують Свято Морозива, вигадують нові атракції: у 2019-му - це п’ятнашки, міні-гольф, рибалка, водяні та танцювальні батли.

Цьогоріч також запрацювала безкоштовна Бейбі-зона, розрахована на діток до 3 років. Локація повністю загороджена, містить басейн з кульками - щоб ніхто не поранився.

“Часом буває, що батьки приходять із зовсім маленькими дітками, які ще замалі для того, щоби брати участь в конкурсах, тому вони можуть там побавитись, поскладати іграшки”, - зазначила Тетяна Хомяк.

Слід зазначити, що Свято Морозива - відкрите для усіх діток, незалежно від місця проживання та фізичних особливостей. Щороку у кожному місті, де компанія “Рудь” влаштовує святкування, запрошують особливих дітей, дають їм квитки та подарунки. Ці діти добре адаптуються в загальну атмосферу радості та веселощів.

“Кожна дитина має право на щасливе і радісне дитинство. Тільки ті люди, які виростають в любові та щасті, стають тими, хто вміє любити, коли виростуть”,  - наголосила координаторка проекту.

Більша частина персоналу, який організовує веселе та смачне свято для діток, - це люди, які постійно їздять з проектом по Україні. Втім, є і волонтери на Святі Морозива.

Наприклад, Віка влаштувалася волонтером у намет “Миттєвого тату”, де потрібно наносити  діткам наліпки на руки чи обличчя - усього 6 кольорових картинок на вибір. Дівчина розповіла, що лише за перші 2 години Свята Морозива, до неї завітало більше 100 наймолодших львів’ян.

“Я побачила оголошення в інтернеті і вирішила - чому б не стати волонтером? Я люблю спілкуватися з дітьми, проводити з ними час, тому я сюди й прийшла”, - пояснила Віка.

Мама Таня завітала у “Шевченківський гай” з чоловіком та двома дітьми. Каже, що на Святі Морозива від “Рудь” - вперше, але завжди цікавиться пропозиціями, де можна розважитись усією сім’єю, з дітьми.

“Треба проводити вільний час та вихідні завжди з дітьми. Особливо, якщо це ще й на свіжому повітрі, цікаво для дітей, можна скуштувати смачного морозива”, - підкреслила Тетяна.

Її 8-річна донька - юна казкарка Яна якраз доробила синього павучка на воркшопі з виготовлення іграшкових тварин. Дівчинка весела, адже перед цим виграла у одному з конкурсів на сцені.

“Я би ще хотіла виграти якийсь приз, бо у мене вже є “трофейка”. Нашу команду назвали “Морозиво”, командир послухався мене, бо це я запропонувала. Тут прикольно”, - поділилася Яна.

Бабуся Оля вже вдруге привела на Свято Морозива у Львові свою 5-річну внучку Яночку. Поки дівчинка задоволено куштує морозиво в ріжку та мріє стати медсестрою, щоб лікувати людей, пані Оля розповідає, що часто відвідує такі заходи.

“Це свято для дітей. Ми з внучкою гуляємо часто, бо мама з татом працюють, а я вдома. Потім міняємось. Ми завжди відвідуємо всі парки, святкові заходи, стараємось десь вивести дітей”, - зауважила львів’янка.

Софійці та Юрчику - по 6 років, друзі щойно зробили миттєве татуювання під пильним наглядом своїх мам та уже йдуть куштувати морозиво. Юрчик радісно обирає майбутній атракціон, адже сьогодні він нарешті вийшов на прогулянку з мамою, а це йому вдається не так часто:

“Мені весело! Навіть не знаю куди піти - очі розбігаються! Найбільше хотів би зіграти дротиками (дартс - ред.), це мама мені запропонувала. Впевнений у своїх силах, бо я вдома тренуюся”, - наголосив 6-річний Юрко.

Зазначимо, що у Львові Свято Морозива від компанії “Рудь” не завершиться: уже на наступних вихідних поласувати прохолодними смаколиками та розважитися у колі друзів і рідних зможуть наймолодші мешканці Тернополя та Івано-Франківська.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,86
PLN
9,80
9,86
Оголошення
live comments feed...