• Головна
  • На трасі Львів - Тернопіль сталася масштабна ДТП: 16 потерпілих
17:05, 9 червня 2019 р.

На трасі Львів - Тернопіль сталася масштабна ДТП: 16 потерпілих

8 червня близько 18 години, на трасі Львів - Тернопіль, на вул. Об'їзній у Золочеві сталася масштабна дорожньо-траспортна пригода.

Як повідомили у відділі комунікації поліції, вантажівка "ГАЗ", за кермом якої перебував 36-річний мешканець Бущини, зіткнулася із мікроавтобусом "Мерседес Бенц" під керуванням 54-річного мешканця Тернополя.

На трасі Львів - Тернопіль сталася масштабна ДТП: 16 потерпілих, фото-1

Бочка, яку перевозив водій «ГАЗу», випала і пошкодила автомобілі «Шевроле Каптіва» та «Хонда СРВ», після цього вантажівка зіткнулася з автомобілем «Опель Комбо», під керуванням 42-річного жителя Хмельницької області.

Унаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримали водії «Мерседеса» та «Опеля», а також 12 пасажирів мікроавтобуса, віком від 38 до 67 років, мешканці Київської, Одеської, Запорізької, Донецької, Полтавської, Харківської областей та міста Тернопіль.

Окрім цього, травми отримали пасажир «Опеля», 47-річний мешканець Хмельниччини, та пасажир «ГАЗу», 48-річний житель Буського району.

 У поліції встановлюють обставини ДТП, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 ККУ. Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Читайте також: Ukrainian Urban Awards: 12 проектів від львів'ян здобули перемоги, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,00
43,08
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...