• Головна
  • Як вижити в переповненій львівській маршрутці влітку, - ІНСТРУКЦІЯ
16:39, 9 червня 2019 р.

Як вижити в переповненій львівській маршрутці влітку, - ІНСТРУКЦІЯ

І ось це сталось - львів’яни дочекалися сонячної погоди. Проте покращення погодніх умов потягнуло за собою жахливі наслідки — вони перетворили львівські маршрутки на справжнє пекло.

Журналістка 032.ua підготувала розважальну інструкцію для пасажирів, які потерпають від спеки в громадському транспорті Львова. Щоби вижити, рекомендуємо дотримуватися 7 кроків. Символічно, адже 7 гривень  вартість проїзду в львівських автобусах.

Як в індійських фільмах

Як вижити в переповненій львівській маршрутці влітку, - ІНСТРУКЦІЯ, фото-1

В середині багато людей та ще й спекотно, для чого туди заходити? Уявіть себе героєм індійського фільму і вилізьте на дах! Проїзд з вітерцем, свіже повітря, багато простору та чудові краєвиди Львова вам забезпечені. В додаток до цього — ще й прочуханка від водія автобуса. А, можливо, ще згодом знайдете свої фото в Інтернеті, буде що на аватарку в Фейсбуці поставити.

Ковток свіжого повітря

Як вижити в переповненій львівській маршрутці влітку, - ІНСТРУКЦІЯ, фото-2

Відчинене вікно/люк — єдине джерело свіжого повітря в маршрутці. Цей пункт надзвичайно важливий, саме він дозволить вам дихати на повні груди. А якщо ви таки стоїте, то постарайтеся розташуватись навпроти вікна, щоби на вас дув вітерець. І ні в якому разі не ведіться на провокації, що комусь “дує”. Тож якщо вас просять зачинити вікно — ігноруйте, притворяйтесь глухим, робіть вигляд, що воно не зачиняється.

Маршрутне спорядження

Як вижити в переповненій львівській маршрутці влітку, - ІНСТРУКЦІЯ, фото-3

Щоби не “зваритись живцем” у переповненій маршрутці, прихопіть з собою кишеньковий вентилятор. Або ж креативте — замовте кепку з вентилятором. Це зручніше звичайного пристрою, адже вам не потрібно тримати його в руці і якось налаштовувати. І в маршрутці вам всі заздритимуть.

Цар маршрутки

Як вижити в переповненій львівській маршрутці влітку, - ІНСТРУКЦІЯ, фото-4

Життя одне, тож не жалійте грошей. Якщо кепка з вентилятором для вас - дріб’язок, то просто найміть людей, які махатимуть біля вас віялом. Можете запропонувати цю роботу бабусям, які не зрозуміло куди їдуть зранку. Тоді вам і прохолоду влаштують, та ще й інші пасажири не зможуть до вас близько підійти, щоб відтоптати ноги.

Холодна вода

Як вижити в переповненій львівській маршрутці влітку, - ІНСТРУКЦІЯ, фото-5

В екстримально спекотних умовах, таких, як в переповнених літніх маршрутках, від зневоднення вам допоможе холодна вода. Проте у переповненій вщент маршрутці практично нереально витягнути зі сумки пляшку, відкоркувати її та ще й ковтнути води. Але дякуючи технологічному прориву та Аліекспресу, можна придбати кепку з вмонтованими тримачами для бутилок і трубочкою. Спокійно п’єте, коли вам цього заманеться, і ділитися не треба.

Імітуйте дощ

Як вижити в переповненій львівській маршрутці влітку, - ІНСТРУКЦІЯ, фото-6

Влаштуйте нереальний перформенс — начаруйте дощ в середині маршрутки. Як? Просто візьміть з собою пульверизатор з водою. Можете кропити лише себе, а якщо хочете бути корисним громаді міста — то бризгайте догори і так ви врятуєте від спеки ще кількох пасажирів маршрутки. Як то кажуть, дешево і сердито. Але, напевно, імітація дощу більше підійде дівчатам та жінкам.

Причеп до маршрутки

Як вижити в переповненій львівській маршрутці влітку, - ІНСТРУКЦІЯ, фото-7

Якщо гумова маршрутка вас підвела, а водій не дозволив проїхатися на даху, то є ще один спосіб — причеп до маршрутки! А ще у нього можна набрати води і тоді ви їздитимите в басейні по Львову. А що, красиво жити не заборониш. Сноуборди взимку вже чіпали, а ви підхопіть естафету і зробіть схоже влітку.

Як вижити в переповненій львівській маршрутці влітку, - ІНСТРУКЦІЯ, фото-8

Джерело фото: google.com.

Читайте також: “7 чудес” львівської маршрутки: за що ми платимо більше

Читайте також: ТОП-8 "Львів-хаків": де помитися під час гідравлічних випробувань.

ПОВНЕ АБО ЧАСТКОВЕ КОПІЮВАННЯ МАТЕРІАЛУ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ І ВВАЖАТИМЕТЬСЯ ПОРУШЕННЯМ АВТОРСЬКИХ СПРАВ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua #маршрутки
Високі оцінки користувачів за Стиль викладу
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Усі матеріали сайту 032.ua, пов'язані з минулим, теперішнім або майбутнім транспортної сфери міста Львова. Розповідаємо про те, як розвивався транспорт у Львові в минулому, що відбувається у цій сфері зараз та які плани у міських чиновників щодо покращення транспортної інфраструктури Львова.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...