• Головна
  • Обмежувальні стовпці на Підвальній: що відомо про ситуацію
Доповнено
15:09, 31 травня 2019 р.

Обмежувальні стовпці на Підвальній: що відомо про ситуацію

Доповнено

30 травня у Львові сталася нестандартна ситуація із обмежувальними стовпцями на вулиці Підвальній, навпроти входу у храм Успіння Пресвятої Богородиці.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, у цьому місці планують облаштувати якісний пішохідний простір, тож аби туди не заїжджали приватні автомобілі, там встановили обмежувальні стовпці за кошти міста, і приватний підприємець їх пошкодив.

У мерії додали, що чоловіка затримала поліція та справу розслідують, адже стовпці уже двічі викрадали.

Доповнено: у редакцію 032.ua звернувся пан Андрій, який став учасником інциденту та повідомив, що стовпців він не викрадав. З його слів, місто уже третій раз поспіль без згоди мешканців встановлює стовпці на їхній прибудинковій території. У той день він намагався виїхати з власного подвір'я автомобілем, але не зміг, оскільки всі виїзди були заблоковані.

Відтак, чоловік переніс стовпці у внутрішній дворик будинку. Пізніше була розмова з представниками "Муніципальної варти" та поліцією, але жодної справи, за словами пана Андрія, за цим фактом відкрито не було, так само як і не проводилось розслідування, тому що "муніципали" відмовилися писати заяву.

Читайте також: У Львові на Горбачевського замість скверу - пеньки, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...