• Головна
  • До Львова привезли Чудотворну ікону Зарваницької Божої Матері, - ФОТО
19:13, 28 травня 2019 р.

До Львова привезли Чудотворну ікону Зарваницької Божої Матері, - ФОТО

Із 28 травня до 2 червня, з 7:00 до 20:00 львів'яни мають нагоду побачити, доторкнутися та помолитися біля Чудотворної ікони Зарваницької Божої Матері.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, вона перебуває у Храмі святих мучениць Віри, Надії і Любові та їх Матері Софії УГКЦ (вул. Віри, Надії, Любові, 10).

За словами пароха Храму, отця Андрія Корчагіна, люди приходять до храму в основному після роботи, моляться біля ікони.

"Я дуже би хотів, щоб справді люди відчули присутність Божої сили через ікону Зарваницької Божої Матері, і щоб справді відчули, що Божа Мати є з нами і відчули ті ласки, які кожен потребує. Щоб не просто було зцілення тіла, а й навернення чоловіка до сім’ї, до Бога, батька до дітей, щоб був мир і спокій в родинах, в Україні, в місті і області. Це все дуже важливо", - зазначив отець Андрій Корчагін.

Читайте також: Матусям на замітку: ваші права у пологовому будинку

За словами священика, раніше Чудотворна ікона вже була у Львові, але бачачи велику потребу серед прихожан, дали запит-прохання, щоби вона прибула до Львова знову.

Нагадаємо, щороку до Зарваниці відбуваються численні прощі, а найбільша — Всеукраїнська, збирає тисячі людей з різних куточків України та світу. Люди вірять у ласку Божої Матері і просять у неї благословення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...