• Головна
  • На Львівщині влаштують фестиваль ігор “Let’s play” та встановлять 2-метрову скульптуру
14:07, 24 травня 2019 р.

На Львівщині влаштують фестиваль ігор “Let’s play” та встановлять 2-метрову скульптуру

2 червня о 16:00, у селі Давидів біля Львова, на території біля шкільного стадіону влаштують масштабний фестиваль ігор “Let’s play”.

Захід організовує ГО "I am”, з метою популяризації волонтерства у громаді, активізації та спонукання до спільних дій дітей, молоді та батьків, передає кореспондент сайту 032.ua.

У рамках події планують встановити 2-метрову металеву скульптуру, яка заохочуватиме молодь об'єднуватись і активно та з користю проводити час на свіжому повітрі.

Програма фестивалю передбачає: велетенську гру для пропагування дитячої грамотності з безпеки, де фішками будуть самі діти  від ГО “Ідея міста”, локації від Дому Франка та Львівської обласної бібліотеки для дітей, майстер-клас із стрільби з лука від ДЮСШ “Тризуб плюс”, шалену хімічну лабораторію, зону перешкод, катання на велосипедах, квести, лотереї, театр тіней та вечірку під відкритим небом.

На території фестивалю діятиме власна "валюта", а зібрані кошти передадуть на благодійність, зокрема  на організацію просвітницьких заходів.

Фестиваль “Let’s play”  проводять уже 4-й рік поспіль: вдруге спільно з відділом освіти Давидівської сільської ради, і вперше - у рамках проекту “Давай разом!”, за фінансової підтримки Львівської Освітньої Фундації.

"Актуальним є те, щоб перед початком канікул учнів підштовхнути та дати їм позитивний зразок того, як можна самим організовуватись та разом весело проводити час відпочинку, при цьому навчатися бути відповідальними та приносити користь суспільству", - пояснили мету заходу організатори.

Читайте також: Учень Львівського ліцею №28 представлятиме Україну на Міжнародних молодіжних дебатах

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,67
42,72
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...