• Головна
  • Особливості вибору світильників для будь-яких закладів: магазин освітлення Vela
Новини компаній
14:30, 23 травня 2019 р.

Особливості вибору світильників для будь-яких закладів: магазин освітлення Vela

Новини компаній

Інтернет-магазин освітлення «Vela» пропонує великий вибір світильників і ламп для будь-яких розважальних закладів, а також готелів і готельних комплексів. У нас ви знайдете якісне і недороге LED обладнання власного виробництва, а також продукцію від перевірених постачальників.

Які функції виконує освітлення?

Відвідуваність вашого кафе, а також імідж готелю прямо залежить від того, наскільки вашим клієнтам буде комфортно. Якісне освітлення грає одну з основних ролей у формуванні позитивного враження відвідувачів, крім цього, за допомогою правильно підібраних освітлювальних приладів можна:

  • зонувати приміщення;

  • підсвітити оригінальні декоративні елементи в інтер'єрі;

  • відокремити територію для бізнес-ланчів, тематичних вечорів і так далі;

  • створити комфортні умови в робочих зонах для співробітників;

  • висвітлити фасад будівлі і вхід в нічний час доби.

5 порад щодо вибору світильників

  1. Світло має бути комфортним для очей. Яскравість повинна бути оптимальною, щоб людина, що увійшла з вулиці, не відчувала різкого контрасту.

  2. Якщо в інтер'єрі використовуються бра, торшери або інші підлогові або настінні моделі світильників, то необхідно подбати про те, щоб вони не заважали відвідувачам.

  3. Зробіть акцент на стійці з адміністратором, хостесом або іншим обслуговуючим персоналом, щоб гість міг швидко знайти до кого звернутися. Це ж правило стосується сходів, ліфтів, і інших значущих зон.

  4. Краще купувати вироби з функцією налаштування яскравості.

  5. Для лобі лаунж зон кращим рішенням буде покупка приладу, що дає м'яке і розсіяне світло.

Вимоги до освітлювальних приладів для ресторанів і готелів

Інтернет магазин освітлення Vela пропонує великий вибір різних моделей світильників і люстр для закладів будь-якого типу і призначення. Ми рекомендуємо для зони ресепшена обладнання від 300 люкс. Колірна температура може бути прохолодною або наближеною до природного освітлення. Для різних лаунж зон підійде більш тепле і приглушене світло, який буде, навпаки, розслабляти.

Основні переваги LED освітлювальних приладів:

  1. Мінімальне енергоспоживання. Щоб збільшити рентабельність вашого бізнесу, рекомендовано обладнання, що має показники енергоефективності більш 80лм/Вт. За допомогою світлодіодних світильників ви зможете заощадити більше 70% витрат на оплату електроенергії.

  2. Відсутність мерехтіння. Це ще один незаперечний плюс світлодіодів. Якщо світло пульсує, то це викликає дискомфорт у гостей і працівників закладу.

  3. Простота утилізації. Світильники не містять токсичних речовин, що значно спрощує цей процес.

  4. Тривалий термін експлуатації. Світильники можуть вам прослужити більше 10 років. Крім того, ЛІД обладнання має захист від стрибків напруги.

Наші менеджери допоможуть вам підібрати оптимальні освітлювальні прилади для вашого закладу. Переходьте на офіційний сайт компанії https://vela.com.ua/. Доставимо ваше замовлення в будь-яку точку України!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...