• Головна
  • Туристам Великодній ярмарок сподобався більше, ніж львів'янам
12:21, 18 травня 2019 р.

Туристам Великодній ярмарок сподобався більше, ніж львів'янам

Із 26 квітня до 19 травня у Львові відбувається традиційний, уже дев'ятий Великодній ярмарок, який відвідують як мешканці міста, так і туристи.

Цьогоріч відвідувачі мали змогу взяти участь у майстер-класах, дитячому етно-дефіле, випіканні паски, а також закупитися у крамничках, передає 032.ua.

Із 28 квітня до 5 травня КУ "Інститут міста" провів соціологічне дослідження серед 150 відвідувачів ярмарку про рівень задоволеності організацією події.

За словами керівниці програми аналізу та досліджень "Інституту міста" Тетяни Приходько, загалом відвідувачі ярмарку високо оцінили його організацію.

"Туристи, які приїхали із-за кордону або інших областей України, задоволені ярмарком більшою мірою, ніж львів’яни. Максимальна сума, яку туристи витратили за одноразову покупку, становить 3 тисячі гривень, а щодня в середньому кожен відвідувач витратив 981,3 гривень”, – відзначила Тетяна Приходько.

За результатами дослідження, 94% відвідувачів задоволені організацією події та оцінюють ярмарок на 4,69 із 5-бальної шкали.

Львів'яни та гості міста схильні витрачати кошти більше на сувеніри (576 грн в середньому щодня), ніж на їжу (405,3 грн в середньому). Практично усі (98%) опитані сказали, що завітають до Львова на ярмарок наступного року і порекомендують його своїм друзям.

Туристам Великодній ярмарок сподобався більше, ніж львів'янам, фото-1

Читайте також: Люблять чи нарікають: що думають львів’яни про своє місто, - ЦИФРИ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...