• Головна
  • У центрі Львова пропонують створити транспортний підземний тунель
19:19, 13 травня 2019 р.

У центрі Львова пропонують створити транспортний підземний тунель

10 травня львів'янин Остап Кравчук створив електронну петицію з проханням до міської влади вирішити проблему транспортного колапсу.

Відповідне звернення зареєстроване на сайті Єдиної системи електронних петицій, передає кореспондент сайту 032.ua.

За словами автора петиції, транспортний колапс полягає у тому, що велика частина приватного та громадського транспорту щодня рухається через центр міста - проспект Свободи, попри "Магнус", церкву Анни, по вул. Підвальній та прилеглих тощо.

"Проїзд містом є дуже проблематичним упродовж більшої частини робочого дня. Це спричиняє багато незручностей як для приватного, так і громадсього транспорту, а також погіршує якість повітря", - зауважив Остап Кравчук.

Львів'янин пропонує для вирішення проблеми створити тунель для руху траспорту під центральною частиною міста - "для того, щоб можна було вільно проїхати з півдня міста на північ і навпаки", та обмежити рух транспорту у центрі Львова. 

Як один із варіантів, автор петиції пропонує створити: систему підземних та надземних пішохідних переходів у Львові, для того щоб зменшити час простою і кількість світлофорів у центральній частині міста; систему метрополітену, аби розвантажити громадський транспорт і зменшити необхідність використання приватного транспорту. 

Станом на нині, під вказаною петицією підписалася 21 людина ТУТ, для розгляду в Львівській міськраді, звернення має набрати 500 підписів за 60 днів з моменту публікації.

Читайте також: Для Львова придбають 100 нових тролейбусів

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...