• Головна
  • На Львівщині створили "Агенцію регіонального розвитку Львівської області"
18:03, 10 травня 2019 р.

На Львівщині створили "Агенцію регіонального розвитку Львівської області"

На Львівщині розпочинає роботу "Агенція регіонального розвитку Львівської області", яка має допомагати органам виконавчої влади реалізувати їхні основні функції, налагоджувати співпрацю з бізнесом та громадянським суспільством.

За даними прес-служби Львівської ОДА, в Україні діє 17 таких агенцій, які об'єднують наявні програми та проекти розвитку в областях.

Керівником агенції у Львівській області став Віталій Корецький. Окрім цього, вже створили наглядову раду, що стежитиме за діяльністю агенції.

Станом на нині, на Львівщині завершують усі реєстраційні процедури та набирають кадри. Активно установа запрацює на початку червня цього року.

На перших етапах роботи планують реалізувати проект подолання диспропорції в гірських територіях, запровадити моніторинг виконання діючої Стратегії Львівської області, яка була затверджена на 2016-20 роки і розроблятимуть нову Стратегію, терміном до 2027 року.

Окрім цього, аналізуватимуть і підтримуватимуть співпрацю бізнесу, влади та громадянського суспільства.

Довідково: "Агенція регіонального розвитку Львівської області" – неприбуткова організація, основними завданнями якої є ефективна реалізація державної регіональної політики, сприяння місцевому економічному розвитку. Агенція працюватиме як офіс з надання консультацій щодо підготовки та реалізації програм і проектів регіонального розвитку та загалом сприятиме підвищенню інвестиційної привабливості регіону.

Агенції регіонального розвитку вже успішно функціонують в таких провідних країнах як Німеччина, Франція, Великобританія, Польща, Австралія, Канада.

Читайте також: Львівщина зберігає лідируючі позиції у рейтингу експортерів товарів у ЄС

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,87
EUR
42,80
42,84
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...