• Головна
  • “Вдягни шкарпетки — врятуй ведмедя”: в "Домажирі" презентували еко-соціальний проект
14:09, 3 травня 2019 р.

“Вдягни шкарпетки — врятуй ведмедя”: в "Домажирі" презентували еко-соціальний проект

У середу, 1 травня, у ведмежому притулку “Домажир” презентували еко-соціальний проект “Життя одне для всіх”.

Про це повідомляє кореспондент 032.ua.

Спеціально для ведмежого притулку креативний стартап “Dodo Socks” випустили лімітовану версію яскравих шкарпеток з ведмедиками "Домажиру". Придбати шкарпетки можна в сувінерній крамниці на території “Домажиру” або ж на сайті “Dodo Socks”, ціна шкарпеток з ведметиками — 70 грн. 10 грн від кожної придбаної пари шкарпеток надійде на порятунок бурих ведмедів з жорстоких умов утримання.

Ми робимо не просто шкарпетки. Нам подобається, коли в них є сенс, певний зміст. Ми поставили для себе три цілі: щоб люди дізналися про притулок, допомогти зібрати кошти для притулку та створити продукт, який буде близьким до "Домажиру" і водночас красивим”, - розповів співзасновник стартапу “Dodo Socks” Андрій Плясун.

Також у рамках еко-соціального проекту “Життя одне для всіх” презентували “Ведмежий чай”, який підготувало соціальне підприємство “Майстерня Мрії”. Складниками унікального трав’яного чаю є те, чим найчастіше ласують бурі ведмеді: ожина, малина, чорниця, брусниця, хвощ польовий, кропива та овес.

Для нас це новий досвід. Ми не додавали жодних інших трав, яких не їдять ведмеді. Таким чином у нас вийшов вітамінний збір для покращення імунітету, дуже добре його пити в дощ”, - пояснила засновниця ГО “Майстерня мрії” Анна Іванічева.

Чай також можна придбати у суверній крамниці на території ведмежого притулку “Домажир”. Пакет “Ведмежого чаю” обійдеться в 50 грн, а чай у баночці коштує 110 грн. Всі кошти, виручені від продажу продуктів, підуть на утримання ведмедиків, яких врятували із притравлювальних станцій, пересувних зоопарків, цирків, готелів та ресторанів.

“Ми назвали цей проект еко-соціальний тому, що життя для всіх одне. Ми всі різні, проте кожен має право на життя, має право на перебування на цій землі і кожен робить свою добру справу. І сьогодні три добрих справи ми поєднали в одну”, - зазначив директор ведмежого притулку “Домажир” Ігор Николин.

Напій допомагали фасувати люди із синдромом Дауна, аутизмом та ДЦП, які інтегруються в суспільство завдяки цій спільній справі.

Читайте також: 10 характерних ознак справжнього львів’янина.

Повне або часткове копіювання матеріалу забороняється і вважатиметься порушенням авторських прав. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,90
EUR
42,89
42,94
PLN
9,86
9,90
Оголошення
live comments feed...