• Головна
  • У Львові створять соціальний центр на Личаківській
14:07, 25 квітня 2019 р.

У Львові створять соціальний центр на Личаківській

25 квітня на сесії Львівської міськради депутати прийняли ухвалу про затвердження Програми протидії домашньому насильству.

"За" проголосувало 48 депутатів, повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

Щойно прийнятий документ передбачає упродовж 2019 - 2020 років: виконання заходів щодо запобігання та протидії домашньому насильству, утворення відповідної Координаційної ради та мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які перебувають у кризовій ситуації і потребують екстреної допомоги, у тому числі постраждалих від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

Окрім цього, у Львові мають на меті створити притулки для осіб, які постраждали від домашнього насильства та впровадити механізм соціальної допомоги людям, що опинилися в складних життєвих обставинах.

Читайте також: “Натхненні Пінзелем”: як для львів’ян відкривають “українського Мікеланджело”, - ФОТО

Зокрема, на вулиці Личаківській, 90 таки зроблять реконструкцію приміщення, де облаштують соціальний центр благодійної організації “Фонд Горіховий Дім”. Ціна питання - 2 млн грн з міського бюджету.

Упродовж найближчих 2 років запланована також низка інформаційно-просвітницьких заходів серед батьків та дітей, участь в тематичних семінарах, круглих столах тощо.

Нагадаємо, 22 березня виконком міськради вирішив утворити Координаційну раду з питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі. А на початку квітня погодили роботу мобільної бригади соціально-психологічної допомоги людям, які опинилися у кризовій ситуації, яка працюватиме у Львові, Винниках, Рудному та Брюховичах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...