• Головна
  • 12 закладів Львова, куди можна піти з тваринами
14:12, 28 червня 2019 р.
1

12 закладів Львова, куди можна піти з тваринами

У Львові часто можна побачити прив’язаного повідком собаку, який чекає свого господаря біля магазину, кафе чи деінде. Іноді люди залишають без нагляду своїх чотирилапих друзів на годину, а то й на більше.

Аби ваші улюбленці не сумували в самотності, 032.ua підготував добірку з 12 закладів Львова, куди можна піти з тваринами.

Vapiano

12 закладів Львова, куди можна піти з тваринами, фото-1

Джерело фото: VIRTUAL.ua

На дверях цього ресторану наклейка “Pet friendly” - дружні до тварин, тож адміністрація радо запропонує вашому улюбленцю мисочку з водою. У закладі великий асортимент страв, тут вам приготують і піцу, і пасту, і навіть страву згідно з особистими побажаннями.

Де? На вулиці Академіка Гнатюка, 12А.

Коли? Щодня, з 7:00 ранку до 23:00 вечора.

2cups

12 закладів Львова, куди можна піти з тваринами, фото-2

У Львові є п’ять кав’ярень цієї мережі і в будь-яку з них ви можете завітати з вашим улюбленцем. Проте працівники закладу просять бути обережними і приглядати за своїм чотирилапим другом. Також при потребі можуть принести мисочку з водою для тварини.

Де? На вулицях Зелена, 42; Пекарська, 6; Дорошенка, 2; Саксаганського, 6; Дмитра Данилишина, 6.

Коли? Щодня, з 8:00 ранку до 21:00 вечора.

Добрий пес

12 закладів Львова, куди можна піти з тваринами, фото-3

“Добрий пес” - це львівський хот-дог бар, де страви швидкого харчування готують за особливими рецептами. А ще тут діє акція для постійних клієнтів: з’їв 9 хот-догів - отримав 10-й безкоштовно. Хоча у закладі немає спеціального посуду для тварин, проте працівники не відмовлять налити тваринці води.

Де? На вулиці Петра Дорошенка, 45.

Коли? Щодня, з 10:00 до 19:00.

Dominicanes

12 закладів Львова, куди можна піти з тваринами, фото-4

Якщо вам захотілося смачої кави та еклерів, проте не знаєте, на кого залишити свого улюбленця, то вас радо зустрінуть у свічковій кав’ярні “Dominicanes”. Від працівників закладу лише одна умова — слідкуйте, щоб ваша тваринка не забруднила приміщення та не зіпсувала інтер’єр закладу.

Де? На площі Музейній, 1.

Коли? Щодня, з 9:00 ранку до 22:00 вечора.

Dogs Like Ducks

12 закладів Львова, куди можна піти з тваринами, фото-5

А ви знали, що у Львові є стріт-фуд локація, де подають веганські хот-доги? Якщо ні, то в “Dogs Like Ducks” будуть раді бачити вас і ваших улюбленців. У закладі є спеціальний посуд, в який зазвичай наливають воду для тварин. І вашому улюбленцю не буду сумно в “Dogs Like Ducks”, адже сюди часто приходять відвідувачі з тваринами.

Де? На вулиці Валова, 27.

Коли? Щодня, з 11:00 до 20:00.

Лінивий пес

12 закладів Львова, куди можна піти з тваринами, фото-6

Джерело фото: tomato.ua

І ще один заклад, куди можна прийти з твариною. “Лінивий пес” особливо сподобається “собачникам”, адже інтер’єр виконаний в концепції “собака – найкращий друг людини”. На вході до “Лінивого пса” облаштували справжню собачу будку, а стіни закладу прикрашають картини і фотографії собак. А фірмове пиво тут так і називається - “Лінивий пес”.

Де? На вулиці Краківській, 9.

Коли? Щодня, з 13:00 до 02:00.

Білий налив

12 закладів Львова, куди можна піти з тваринами, фото-7

“Білий налив” є закладом дружнім до тварин, тобто з наліпкою “Pet friendly”. Тут будуть раді відвідувачам з будь-якими тваринками і не відмовлять налити вашому улюбленцю води у мисочку. А щодо господарів, то їм з радістю налить чарку чогось міцного: сидру, пуншу чи настоянки. Також в “Білому наливі” можна скуштувати пирога з куркою чи яблуками, або ж веганські чи класичні хот-доги.

Де? На вулиці Академіка Гнатюка, 4 та на вулиці Вірменській, 13.

Коли? У будні з 11:00 до 00:00. А у вихідні – з 11:00 до 02:00.

Цукор

12 закладів Львова, куди можна піти з тваринами, фото-8

У львівському закладі “Цукор” радо зустрічають відвідувачів з улюбленцями, є лише деякі обмеження щодо екзотичних тварин. Для вашого чотирилапого друга у закладі приготували спеціальний посуд, з якого тваринка зможе попити води чи поїсти чогось смачного. А щодо меню, то тут відвідувачі знайдуть популярні американські страви, великий асортимент випічки, а також розливне пиво.

Де? На вулиці Братів Рогатинців, 21 та на вулиці Крива Липа, 3.

Коли? З 08:00 ранку до 22:00 вечора.

The room wine bar

12 закладів Львова, куди можна піти з тваринами, фото-9

Джерело фото: The room wine bar в інстаграм

Ще один заклад ховається в старому будинку по-серед центру Львова, де постійними клієнтами є відвідувачі з собаками. А щодо меню, то тут представлені різні сорти вин, соки, кава, сирні та м’ясні тарілки та інше. І приємний бонус – це звучання класичного року на фоні.

Де? На вулиці Лесі Українки, 18.

Коли? Щодня, з 14:00 до 02:00.

Bar Mushly

12 закладів Львова, куди можна піти з тваринами, фото-10

Це невеличкий ресторан середземної кухні із наліпкою “Pet friendly”. Цей заклад можна відвідувати не тільки з собаками, а навіть з котиками чи іншими тваринками. Для чотирилапих друзів людей тут є спеціальні мисочки. А щодо меню закладу, то відвідувачі зможуть спробувати тут устриці, булоти, гребінці, мідії, лобстерів, креветки та крабів. Алкогольна карта пристосована до основного меню, тому з випивки тут є ігристі вина та просекко.

Де? На площі Ринок, 35.

Коли? Щодня, з 07:30 до 23:00.

4 friends whiskey Pub

12 закладів Львова, куди можна піти з тваринами, фото-11

А ще у Львові є заклад із величезним асортиментом віскі з різних країн - “4 friends whiskey Pub”. Окрім віскі, урізноманітнює алкогольну карту пиво й шампанське, також тут готують кілька видів м’яса. А для любителів спорту у закладі облаштували настільний футбол. Тут будуть раді як відвідувачам із собаками, так і з котиками. На прохання вашому улюбленцю налиють води. Проте працівники попереджають, що якщо тваринка напакостить – за це відповідатиме господар.

Де? На вулиці Дудаєва, 2.

Коли? Щодня, з 12:00 до 01:00. 

Sowa

12 закладів Львова, куди можна піти з тваринами, фото-12

У кафе “Sowa” не відмовлять гостям із чотирилапими тваринами, адже він є дружнім до тварин (pet friendly). Також у закладі є спеціальні мисочки для ваших улюбленців. А відвідувачі у “Sowa” мають змогу поласувати смачними вафлями із найрізноманітнішими наповнювачами, салатами та супами. А ще у кафе є кутом для дітей.

Де? На вулиці Староєврейській, 40.

Коли? Щодня, з 10:00 до 23:00.

Джерело фото: Фейсбук.

Повне або часткове копіювання матеріалу забороняється і вважатиметься порушенням авторських прав.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
Роман Мельник
30 серпня 2020 р., 12:52
А креденс? Там теж норм, принаймні на пороховій, за центр не скажу.
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...