• Головна
  • У Львові відбудеться благодійний "Кольоровий пробіг 2019"
21:11, 13 квітня 2019 р.

У Львові відбудеться благодійний "Кольоровий пробіг 2019"

5 травня з 8:00 до 13:30 у Львові відбуватиметься кольоровий пробіг - "Lviv Color Run'19".

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

Стартове містечко події розгорнеться на площі біля університету імені Івана Франка, звідки розпочнеться пробіг на дистанції 3 та 6 кілометрів, передбачені також дитячі забіги.

Організатори заходу переконують, що це - свято для спортсменів та любителів активного відпочинку, батьків, дітей, великих родин, маленьких команд, дружніх колективів, соціально відповідальних компаній та величезних корпорацій.

Читайте також: Creative Mornings у Львові: Іван Маслюк розповів, як втілював мрії на інвалідному візку

Не обійдеться і без фарби холі - цьогоріч планують витратити ціну тонну індійської фарби. На учасників також чекають призи за найкращі костюми, корпоративний "лук" та найбільшу команду забігу.

Забіг відбувається таким чином: кожен із учасників одягає на старті білу футболку та отримує порядковий номер. Основне завдання - фінішувати, розфарбованим із голови до ніг.

Пробіг учасників відбуватиметься за маршрутом: вул. Університетська, 1 – вул. Листопадового Чину – вул. М. Устияновича – вул. Бібліотечна – пл. М. Шашкевича – вул. С. Бандери – вул. М. Коперника – пл. А. Міцкевича – просп. Свободи – вул. Академіка В. Гнатюка – вул. Листопадового Чину, 2 – вул. Університетська, 1.

Нагадаємо, що кольоровий пробіг відбувається в Україні з 2014 року, започаткувала його команда Київського бігового клубу «KM Running club». У всьому світі Кольоровий пробіг проводиться щорічно у 40 країнах світу з ініціативи американця Тревіса Снайдера. Щороку це масштабне свято проводять із доброю метою - на підтримку дитячих мрій спільно з проектом "Здійсни мрію".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,74
PLN
9,83
9,86
Оголошення
live comments feed...