• Головна
  • Біля Львова виявили масштабний цех із виробництва фальсифікованого алкоголю
17:47, 4 квітня 2019 р.

Біля Львова виявили масштабний цех із виробництва фальсифікованого алкоголю

3 квітня, у місті Червонограді Львівської області правоохоронці виявили підпільне виробництво фальсифікованого алкоголю, де щоденно випускали близько 3000 пляшок, готових до збуту.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини, під час обшуків було вилучено понад 8 тонн спирту та 25 800 пляшок фальсифікату.

Правоохоронці з’ясували, що до організації та функціонування підпільного цеху причетні 8 мешканців Львівської області. Чоловік використовували підроблені  марки акцизного податку України та реалізовували фальсифікат під логотипом торгової марки, яка офіційно припинила випуск продукції.

Читайте також: "Канатка" на "Високий Замок" обійдеться потенційному інвестору в 330 мільйонів гривень

Готовий алкоголь зберігався на так званих «перевалочних базах» у Хмельницькій та Закарпатській областях, а розповсюджували його на території всього Західного регіону. Також було встановлено і канали постачання сировини. Постачальником спирту виявився мешканець Львівської області.

Під час проведення дослідження фахівці підтвердили невідповідність алкогольної продукції вимогам Держстандарту. Усю продукцію, сировину, підроблені акцизні марки та обладнання для виробництва вилучили, загальна вартість вилученого алкоголю становить понад 5,2 мільйони гривень.

За цим фактом також відкрили кримінальне провадження за ст. 199 ККУ. Проводяться заходи щодо притягнення організаторів до відповідальності за вчинення кримінальних правопорушень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,36
39,43
EUR
42,87
43,00
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...