• Головна
  • ЦВК опрацювала більше 98% бюлетнів: які результати, - РЕЙТИНГ
12:03, 2 квітня 2019 р.

ЦВК опрацювала більше 98% бюлетнів: які результати, - РЕЙТИНГ

У неділю, 31 березня 2019 року, відбулися чергові вибори Президента України. Станом на 12 годину ЦВК опрацювала більше 98% голосів.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

На першому місці в рейтингу опинився шоумен Володимир Зелеський, який набрав 30,24% голосів. На другому місці - чинний Президент Петро Порошенко, результат якого складає 15,92% голосів. Трійку лідерів закриває Юлія Тимошенко, яка набрала 13,39% від усіх голосів.

До п’ятірки лідерів у гонитві за перемогу на посаду Глави держави також ввійшли Юрій Бойко (11,67%) та Анатолій Гриценко (6,92%).

За даними ЦВК, Володимир Зеленський лідирує практично у всіх регіонах, крім п’яти. На сході України, у Донецькій та Луганській областях, найбільше людей проголосувало за Юрія Бойка. А на заході України, в Львівській та Тернопільській областях, найбільшу підтримку отримав чинний Президент України Петро Порошенко. Виділився також Івано-Франківський регіон, де найбільше свої голосів українці віддали за Юлію Тимошенко.

Зазначимо, якщо жоден із кандидатів не набрав 50%+1 голос від усіх виборців, то в Україні має відбутися другий тур президентських виборів. Згідно з правилами, до другого туру проходить двоє кандидатів, що набрали найбільше голосів українців у першому турі, тобто Володимир Зеленський та Петро Порошенко.

Читайте також: Стало відомо, за кого українці голосували за кордоном, - РЕЙТИНГ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua #вибори
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...