• Головна
  • Дізнайтесь, яка ваша виборча дільниця: львів’янам на замітку
17:36, 25 березня 2019 р.

Дізнайтесь, яка ваша виборча дільниця: львів’янам на замітку

Кореспондент сайту 032.ua пропонує дізнатися, яка ваша виборча дільниця: львів’яни голосуватимуть на виборах Президента України вже цієї неділі, 31 березня. Далі подаємо перелік дільниць по районах Львова.

Шевченківський район

У Шевченківському районі Львова облаштують найбільше виборчих дільниць — їх тут аж 62. Серед них 10 середніх дільниць і 52 великі дільниці. Практично всі виборчі дільниці цього району розташовані в навчальних закладах середньої освіти: школах, ліцеях, гімназіях та коледжах. Також тут облаштують дві спеціальні виборчі дільниці.

Нижче пропонуємо ознайомитися із виборчими дільницями:

Франківський район

У Франківському районі цьогоріч облаштували 60 виборчих дільниць: 51 велику, 7 середніх і 2 малих. Виборчі дільниці переважно розміщені в закладах освіти, а також в комунальних установах. Крім цього, у Франківському районі Львова є три спеціальні виборчі дільниці.

Із виборчими дільницями цього району можна ознайомитися нижче:

Сихівський район

У найбільшому житловому масиві Львова облаштують 59 виборчих дільниць. З-поміж загальної кількості дільниць - 51 — велика, 6 середніх та 2 малих. Аналогічно до попередніх районів, виборчі дільниці переважно розташовані в освітніх закладах, та іноді в комунальних чи інших установах. Також на Сихові облаштували чотири спеціальні виборчі дільниці.

Знайти адреси виборчих дільниць Сихова можна нижче:

Личаківський район

Також виборці зможуть віддати свої голоси в Личаківському районі. Загальна кількість виборчих дільниць тут — 51, з них 36 — це великі дільниці, 11 середніх, та ще 4 малих. Більшість виборчих дільниць розміщені в освітніх закладах та гуртожитках для студентів. Крім того, у Личаківському районі облаштують аж 6 спеціальних виборчих дільниць.

Пропонуємо нашим читачам ознайомитися із виборчими дільницями:

Залізничний район

У цьому районі Львова облаштують 49 виборчих дільниць: 48 великих та 1 середню дільницю. Більшість з них розміщені в освітніх закладах і лише декілька — в інших установах. В Залізничному районі не буде спеціальних виборчих дільниць.

Із виборчими дільницями можна ознайомитися нижче:

Галицький район

Всього 28 виборчих дільниць облаштують у центральній частині міста Львова. Серед загальної кількості — 16 великих, 9 середніх та 3 малих дільниці. Найбільше дільниць розмістять в освітніх закладах та комунальних установах, а також в студентських гуртожитках. Крім того, в Галицькому районі функціонуватиме 4 спеціальні виборчі дільниці.

Нижче пропонуємо скріншоти, де можна знайти свою виборчу дільницю:

Джерело скріншотів: ЦВК.

Нагадаємо, 032.ua раніше писав, що потрібно робити, щоби проголосувати на виборах не за місцем прописки. 

Читайте також: Вгадайте кандидата в Президенти України за обіцянками, - ТЕСТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua #вибори #дільниця
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...