• Головна
  • Ще на 3 автодорогах Львівщини поліцейські використовуватимуть пристрої TruCAM
09:32, 25 березня 2019 р.

Ще на 3 автодорогах Львівщини поліцейські використовуватимуть пристрої TruCAM

На автошляхах України побільшає пристроїв вимірювання швидкості руху - TruCAM. На всі області для патрульної поліції придбали 75 нових приладів.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівщини.

Уже з понеділка, 25 березня, 25 нових приладів будуть активно використовуватися правоохоронцями, відтак, розшириться і кількість ділянок, де їх будуть використовувати.

Для Львівської області скерували одразу 3 пристрої TruCAM, які мають намір встановити на автодорогах: М-09 Львів - Рава-Руська, М-10 Львів - Краковець, М-11 Львів - Шегині.

Ще на 3 автодорогах Львівщини поліцейські використовуватимуть пристрої TruCAM, фото-1

У патрульні поліції наголосили, що продовжують діяти за напрацьованими стандартами: перед початком використання пристроїв, водіїв про це інформують, за допомогою публікування карти з вказаними ділянками використання, стоять попереджувальні знаки на дорогах та службовий автомобіль на синіх проблискових маячках.

"Не зважаючи на максимально відкритий підхід до вимірювання, станом на сьогодні (від початку використання) вже складено понад 83 000 постанов щодо перевищення дозволеної швидкості руху", - підсумував статистику по Україні перший заступник начальника патрульної поліції, Олексій Білошицький.

Читайте також: Як працює оплата проїзду по “Bluetooth” у електротранспорті Львова, - ІНСТРУКЦІЯ

Нагадаємо, радари для вимірювання швидкості патрульні почали застосовувати з 8-го жовтня 2018 року. TruCam використовують виключно на ділянках доріг, де встановлені відповідні дорожні знаки, а перелік таких місць є у відкритому доступі.

Раніше такі пристрої у Львівській області застосовували лише на двох автошляхах: М-10 Львів - Краковець (Західний обхід Львова) та М-06 Київ - Чоп, тепер вони діятимуть на п'яти дорогах міжнародного значення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...