• Головна
  • На Чмоли зведуть тимчасовий дворівневий паркінг та громадський центр, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ
16:15, 1 березня 2019 р.

На Чмоли зведуть тимчасовий дворівневий паркінг та громадський центр, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

ТзОВ “Девелопленд Груп” планує збудувати громадський центр та тимчасовий дворівневий паркінг зі знесення існуючих споруд на вул. Чмоли,1 у Львові.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

Передбачається, що дворівневий паркінг діятиме до моменту будівництва уцьому районі міста хордової магістралі.

Попри затверджені 1 березня виконкомом ЛМР містобудівні умови та обмеження на проектування об’єктів, підприємець ще має отримати технічну умови, дозвільні документи з Інспекції ДАБК міста Львова, замовити робочий проект і провести його експертизу.

Разом із тим, нинішнім рішенням виконкому скасували затверджені раніше містобудівні умови для ТзОВ “Девелопленд Груп” для проектування об’єкта будівництва на вул. Стрийській - Чмоли зі знесенням існуючих будівель, де мав постати торгово-громадський комплекс.

Читайте також: Близько 900 компаній з Львівщини мають свої "корені" в "офшорах"

Втратило чинність і рішення про затвердження містобудівних умов тому ж підприємцю для проектування нового громадського центру на вул. Чмоли, 1 (без паркінгу), видане в січні минулого року.

Згідно з документацією, на вулиці Чмоли відведуть 0,86 га під будівництво та обслуговування паркінга; 2,3 га - для будівництва торгово-громадського комплексу, 4,53 га виділять для будівництва офісних споруд, і ще 1,43 га - для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій

За даними ЄДР, ТзОВ “Девелопленд Груп” розташоване у Львові по вул. Гайдамацькій, 11 у серпні 2008 року.  Керівником зазначається Володимир Гудзоватий, а засновником - компанія “Тримус Лімітед” з Кіпру. Основний вид діяльності львівської фірми - надання в оренду й експлуатацію нерухомості.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...