• Головна
  • “Театр “Музей кіно” у Львові: що відомо про реалізацію проекту станом на сьогодні
16:07, 6 лютого 2019 р.

“Театр “Музей кіно” у Львові: що відомо про реалізацію проекту станом на сьогодні

На місці приміщення колишнього “Кінотеатру ім. Б. Хмельницького”, за адресою Б.Хмельницького, 11, планують створити культурно-розважальний навчальний заклад “Театр “Музей кіно”.

Як у коментарі 032.ua розповів в.о. начальника управління інвестицій та проектів ЛМР Роман Старецький, інвестиційний проект ще готується. Наразі пройдені етапи оцінки приміщень та дослідження його статусу.

Зі слів посадовця, до співпраці залучили спеціалістів у сферах урбаністики та побудови креативних культурних будівель. Спільно із фахівцями напрацьовано концепт, як би мала виглядати візуалізація цього проекту.

Читайте також: "Великого зацікавлення інвесторів немає", - Роман Старецький про підземний паркінг на площі Петрушевича.

Ситуація складна - приміщення є дуже старим, не доглянутим. Там багато проблем з точки зору статусу, стану стін та приміщень. Тому метою цього проекту є наданняцьому приміщенню нового життя,”- розповів Роман Старецький.

Скріншот з Google Карти

Також посадовець зазначив, що ідеологічним в контексті інвестиційного проекту є продовження історії будівлі як кіноцентру, місця, де раніше відбувалися культурні події, покази кіно та виставки.

Зараз команда працює над ТЕО (техніко-економічне обґрунтування), найближчим часом обіцяють завершити підготовку інвестиційного проекту. Тільки після цього зможуть винести проект на розгляд та оголосити інвестиційний конкурс.

Зазначимо, ухвалу Львівської міської ради №1466 “Про затвердження Програми сприяння залученню інвестицій до міста Львова на 2017-2019 роки”, куди увійшло приміщення колишнього “Кінотеатру ім. Б. Хмельницького”, оприлюднили ще 14 лютого 2017 року. Окрім “Театру “Музею кіно” в рамках програми є також будівництво підземного багаторівневого майданчику для паркування та підвісної оглядової канатної дороги.

Читайте також: Канатна дорога на Високий замок у Львові: що відомо про реалізацію проекту станом на сьогодні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #інвестиції #Театр Музей Кіно
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...