• Головна
  • Вулицю Єрошенка у Львові планують зробити двосторонньою, - ДЕТАЛІ І СХЕМА
16:21, 4 лютого 2019 р.

Вулицю Єрошенка у Львові планують зробити двосторонньою, - ДЕТАЛІ І СХЕМА

В рамках реконструкції вулиці Шевченка у Львові реорганізують рух на вулиці Єрошенка.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці ЛКП “Львівавтодор” у соціальній мережі Фейсбук, інформує 032.ua.

“Від вул. Левандівської до Єрошенка, пропонуємо запровадити двосторонній рух на вул. Єрошенка, для спрощення об'їзду центру по Єрошенка і далі;
Світлофор на перехресті вулиць Шевченка та Єрошенка, для спрощення лівих поворотів та пріоритетного пропуску громадського транспорту. З цією ж метою вулиця Єрошенка на під'їзді до перехрестя із Шевченка розширюється до трьох повноцінних смуг руху,” - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Квитки за проїзд в автотранспорті Львова: чи справді вони потрібні і що робити, якщо водій не видає квиток.

На всій ділянці руху планують облаштувати чотири смуги руху: три в напрямку центру і одна від центру. Крайня права смуга руху вестиме до центру, середня — на поворот на Єрошенка, а лівою смугою руху курсуватиме громадський транспорт, який рухатиметься разом із автомобілями, що повертають. На початку майбутньої розв’язки спільна смуга в напрямку Рясне розділятиметься на дві: по одній смузі їздитиме громадський транспорт, що курсує прямо, а іншою — звичайний транспорт.

Смуги для руху громадського транспорту за межами перехресть планують відмежувати фізичними делінеаторами від інших смуг. Заїзди на вулиці другорядного значення виконуватимуться з підвищенням проїзної частини до рівня тротуару. А у просторах між зеленими насадженнями планують облаштувати спеціальні кишені для паркування. Також на вулиці Шевченка мають зробити велодоріжки в обох напрямках та облаштувати спеціальні безпечні велопереїзди.

Вулицю Єрошенка у Львові планують зробити двосторонньою, - ДЕТАЛІ І СХЕМА, фото-1

Джерело схеми: ЛКП "Львівавтодор"

Нагадаємо, схему нового дорожнього руху на перетині вулиць Шевченка — Левандівська раніше оприлюднив радник мера Андрій Білий на своїй сторінці у Фесбук. Відтак, вулицю Залізничну пропонують продовжити до вул. Шевченка та створити новий проїзд між вулицями Левандівської та Залізничною. А на перетині вул. Шевченка - Левандівська - Залізнична облаштують квазі-кільце зі світлофорним регулюванням. Як пояснив посадовець, такі зміни дадуть змогу суттєво зменшити навантаження, а водії отримають можливість виїжджати на вулицю Городоцьку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...