• Головна
  • У Львові планують кардинально реорганізувати рух на перетині вул.Шевченка - Левандівська, - СХЕМА
09:29, 31 січня 2019 р.

У Львові планують кардинально реорганізувати рух на перетині вул.Шевченка - Левандівська, - СХЕМА

В рамках реконструкції вулиці Шевченка у Львові планують кардинально реорганізувати рух на перетині вул.Шевченка - Левандівська, облаштувавши там квазі-кільце.

Схему нового дорожнього руху на свої сторінці у соціальній мережі Фейсбук опублікував радник мера Андрій Білий.

У своєму дописі посадовець зазначає, що реконструкція вулиці Шевченка розпочнеться на ділянці з перехрестям на вул.Левандівській. Це дасть змогу суттєво зменшити навантаження, а водії отримають можливість виїжджати на вулицю Городоцьку. 

"Ця вулиця є одним з двох шляхів в центр міста для мешканців Левандівки, Рясного та північно-західних районів області незалежно чи ви їдете в громадському транспорті, в авто, велосипедом чи йдете пішки. Через цю вулицю щодоби проходить близько 16 тис. транспортних засобів що перевозять 32 тис. пасажирів громадського транспорту та 22 тис. водіїв і пасажирів авто в обох напрямках", - йдеться у дописі Білого. 

За результатами проведеного фахівцями "Львівавтодору" моделювання, в мерії планують облаштувати нову транспортну розв'язку на перетині вулиць Шевченка - Левандівська - Залізнична. 

Так, вулицю Залізничну пропонують продовжити до вул. Шевченка та створити новий проїзд між вулицями Левандівської та Залізничною. А на перетині вул. Шевченка - Левандівська - Залізнична облаштують квазі-кільце зі світлофорним регулюванням. Пропонується також облаштувати безпечну інфраструктуру для пішоходів та збудувати велодоріжки. 

Читайте також на нашому сайті:

У Львові відійшла у вічність відома співачка Леся Боровець.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...