• Головна
  • У Рудному, Брюховичах та Винниках обіцяють відкрити ЦНАПи
22:23, 16 січня 2019 р.

У Рудному, Брюховичах та Винниках обіцяють відкрити ЦНАПи

У новому, 2019-му році у Львові планують розширювати перелік послуг, які надають у Центрах надання адмінпослуг міста, а також - відкрити нові територіальні підрозділи у смт Рудно, смт Брюховичі та місті Винники.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, йдеться, зокрема, про дистанційне замовлення послуг ЦНАПів, впровадження "Консультацій для підприємців", запуск сервісу "Мобільний адміністратор", підвищення рівня інклюзивності усіх Центрів.

Згідно зі статистикою за минулий рік, мешканці міста все частіше користуються ЦНАПами: торік їх відвідало більше 600 тисяч осіб, а "Гаряча лінія" опрацювала майже 262 тисячі дзвінків.

Найчастіше львів'яни користуються послугами ЛМР (майже 150 тисяч послуг було надано) - це питання райадміністрацій, управління держреєстрації, земельні та архітектурні питання. Ще 73 тисячі послуг, наданих у ЦНАПах Львова - це послуги держорганів влади: ГУ ДМС, ГУ Держпраці, ДАБІ, Держгеокадастру тощо.

Читайте також: Куди люблять літати львів’яни: 10 найпопулярніших авіанапрямків 2018 року

Минулоріч мешканці Львова отримали змогу користуватись новим сервісом у Центрах - це послуги Управління Державного агентства рибоохоронного господарства України у Львівській області, Державного комітету з радіомовлення та телебачення України, Департаменту архітектури та розвитку містобудування ЛОДА, Держпродспоживслужби, Державного агентства водних ресурсів України, Регіонального сервісного центру МВС у Львівській області.

У 2018 році з'явився також унікальний мобільний додаток для мешканців міста - "Львів 1580", який почав автоматично приймати звернення від львів'ян. Запрацювала також група "Гаряча лінія міста" у соцмережі Facebook, де за рік назбиралося майже 43 тисячі підписників.

Окрім цього, на сайті 15-80 тепер можна дізнатися актуальну інформацію від служб міста про проведення аварійних чи ремонтних робіт, переглянути карту звернень та карту планових робіт в місті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #ЦНАП
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...