• Головна
  • У Львові планують перетворити картку львів'янина в е-квиток
19:21, 9 січня 2019 р.

У Львові планують перетворити картку львів'янина в е-квиток

2015 року у Львові почали реалізацію проекту із впровадження ID-карток львів’янина - персоналізованих електронних карток, що дозволяють користуватися різними міськими серсівами.

Донині такі картки видавали лише учасникам антитерористичної операції, тож кореспондент сайту 032.ua вирішив поцікавитись, на якій стадії перебуває проект.

Як розповіли у прес-службі Львівської міськради, у планах міста - трансформувати картки львів'янина у електронний квиток. Ті картки, які уже були видані мешканцям Львова, будуть інтегровані у єдину систему.

Читайте також: У Львові запровадили туристичну картку: що це таке і чи зможуть нею користуватися львів'яни, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

Про чіткі терміни реалізації задумки у ЛМР наразі не говорять, оскільки проект залежатиме від впровадження системи е-квитка у місті.

Зазначимо, що у Львові з березня 2017 року триває тендер на впровадження автоматизованої системи оплати проїзду у громадському транспорті міста (е-квиток). Вартість проекту - 10 млн євро. У місті вже визначились із назвою електронного квитка - «Leo Card».

Е-квиток діятиме у всіх видах громадського транспорту Львова та матиме різні тарифні плани. Крім того, збережеться можливість безкоштовної пересадки з одного виду транспорту на інший, а учні та студенти нашого міста, як і раніше, користуватимуться пільгами на проїзд. 

Нагадаємо, що перші 10 карток львів'янина отримали учасники АТО у жовтні 2015 року. Вже тоді міські ID-картки презентували не лише як соціальні банківські картки з доступом до міських адмінпослуг (спрощене замовлення соціальних пільг, створення довідок та отримання документів тощо), але й як прототип електронного квитка, що надає право ветеранам війни безкоштовно користуватися послугами електротранспорту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...