• Головна
  • У Львові підписали інвестиційний договір щодо створення креативного простору на території старого трамдепо
20:00, 29 грудня 2018 р.

У Львові підписали інвестиційний договір щодо створення креативного простору на території старого трамдепо

У Львові створять великий креативний простір на місці старого трамвайного депо.

Вчора, 28 грудня, ТзОВ “Лем Стейшн” та ЛКП “Львівелектротранс” підписали між собою договір, повідомляє прес-служба ЛМР, інформує 032.ua.

2018 рік завершуємо з чудовими новинами — інвестиційний договір з Lem Station підписано. Новому етапу життя трамвайного депо бути. Інноваційно-креативний простір постане на базі трамвайного депо на вул. Вітовського-Сахарова та передбачає зони для стартапів, ІТ, громадських подій воркшопів, винахідництва, центрів для навчання, парковий та студентський простір, лабораторії для наукових розробок, новий громадський простір та багато іншого цікавого і дуже корисного. З нетерпінням чекаємо активної фази реалізації цього проекту”, — зазначив у повідомленні в.о. начальника управління інвестицій та проектів Роман Старецький.

Фото із сайту ЛМР

Для створення інвестиційного проекту залучать не менше 30 млн. грн інвестицій, а також реконструюють частину трамвайного депо та деяких будівель поблизу.

Креативний простір облаштують терасами та місцями для проведення публічних чи соціальних заходів. Територія проекту дозволятиме проводити театральні вистави, кінопокази та музичні концерти.

Метою нового креативного простору є всебічний розвиток та реалізація креативного й інтелектуального потеціалу мешканців Львова.

Фото з сайту ЛМР

Нагадаємо, 20 вересня на пленарному засіданні депутати ЛМР затвердили проект інвестиційного договору щодо реконструкції старого трамдепо з подальшим облаштуванням на території інноваційно-креативного простору. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#трамдепо #інвестиції #креативний простір #Лем Стейшн #Львівелектротранс
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...