• Головна
  • У Львові видали нові містобудівні умови на будівництво сміттєпереробного заводу
12:37, 7 грудня 2018 р.

У Львові видали нові містобудівні умови на будівництво сміттєпереробного заводу

У Львові видали нові містобудівні умови на будівництво сміттєпереробного заводу

7 грудня виконавчий комітет Львівської міськради затвердив нові містобудівні умови та обмеження для проектування ЛКП “Зелене місто“ сміттєпереробного комплексу.

Йдеться про будівництво механіко-біологічного комплексу перевантаження та переробки твердих побутових відходів на вул. Пластовій, 13 у Львові, - передає кореспондент сайту 032.ua.

Тепер ЛКП “Зелене місто” повинне отримати технічні умови, дозвільні документи та розробити проектну документацію на будівництво.

Прийняте сьогодні рішення також скасовує дію рішення виконкому від 10 квітня 2018 року, яким було видано містобудівні умови й обмеження на проектування заводу на Пластовій, 13.

Читайте також: Свірзький замок: як планують ревіталізувати 500-річну пам’ятку

Завод будуватимуть на ділянці, площею 6,7007 га, та на земельній ділянці, площею 2,9614 га, з цільовим призначенням - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Слід зазначити, що земельні ділянки розташовані у зоні В-2, яка передбачена для виробництв ІІ класу шкідливості. Санітарно-захисна зона складає 500 метрів, відповідно до плану зонування територій (зонінгу) Личаківського району.

Висота будівель не перевищуватиме 20 метрів, а відсоток забудови  - 80%. Окрім цього, передбачена санітарно-захисна зона (25 метрів) від комунально-побутового водного об’єкта, який розташований у межах відведеної земельної ділянки.

Нагадаємо, сім компаній зголосилися будувати комплекс переробки ТПВ у Львові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #завод #ТПВ #Пластова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...