• Головна
  • «Директора парку «Знесіння» не звільняли», - А. Павлів
08:26, 5 грудня 2012 р.

«Директора парку «Знесіння» не звільняли», - А. Павлів

«Директор парку «Знесіння» Олександр Завадович написав заяву на переведення на посаду заступника директора з наукової роботи за власним бажанням.»-  повідомив директор департаменту містобудування Андрій Павлів

«Ніхто директора парку «Знесіння» не звільняв. Він переведений на посаду заступника з наукової роботи, і це була узгоджена позиція. В нас було засідання громадських організацій, і він особисто написав заяву про те, що хоче очолити науковий напрямок роботи, яким і займався впродовж 20 років. Багатьма напрацюваннями, в тому числі, в міжнародному напрямку, а також в стратегії розвитку парку, автором яких є Олександр Миронович, він буде займатись і надалі», - зазначив Андрій Павлів, директор департаменту містобудування.

Як додав директор департаменту містобудування Андрій Павлів, на посаду нового директора подали декілька заяв працівники Лісотехнічного університету.

«На директора парку ніякого тиску не здійснювали. Були перевірки КРУ, які завершились позитивно, були листи-нарікання від громадян, проте вони не підтвердились. В мене позитивне враження про його роботу та ніяких зауважень до нього у мене немає», - додав Андрій Павлів. 

Натомість сам директор Регіонального ландшафтного парку «Знесіння» Олександр Завадович вважає, що міськрада Львова проводить проти нього нечесну політику, прагнучи звільнити з посади. Про це пише Ратуша.

Після того, як Завадович пішов у двотижневу відпустку 12 листопада (у зв’язку зі смертю батька), міська рада призначила виконувачем обов’язків керівника організації інспектора з охорони навколишньогго середовища цієї установи Тараса Галича.

Хоча, згідно з посадовою інструкцією, мала б призначити заступника директора.

За словами Завадовича, звільнити з посади його намагаються уже понад два роки, проводячи різноманітні перевірки та пишучи догани.

Директор парку підозрює, що міська влада має свої приховані плани щодо зміни керівництва організації, тому робить цей процес непрозорим.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,36
39,43
EUR
42,87
43,00
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...