Кондитерська фабрика у Кам’янка-Бузькому районі відкрила нову виробничу лінію

20 листопада на кондитерській фабриці "Ярич", яка розташована у селі Старий Яричів на Львівщині, запрацювала третя виробнича лінія з виготовлення затяжного печива та крекерів.

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, на фабриці встановили обладнання для приготування емульсії, камери ферментації, ламінування, калібрування стрічки тіста та формування заготовок із тіста для випічки.

Фото: ЛОДА Фото: ЛОДА

Відкриття нової лінії на ТОВ "КФ "Ярич" дозволить створити додаткові робочі місця, збільшити продуктивність виробництва затяжного печива в 1,5 рази, що становитиме 1 900 тонн продукції в місяць.

Читайте також: Калькулятордляєвроблях: у Телеграмі з’явився бот, який допомагає дізнатися вартість розмитнення авто

"За 10 років ми змогли вийти з-за межі регіонального виробника до масштабів національного та почати підкорювати світові ринки. Ми впевнено тримаємо цей курс сьогодні та продовжуємо максимально ефективно розширювати ринки збуту" - розповіла генеральний директор фабрики, Тетяна Шермолович.

Фото: ЛОДА Фото: ЛОДА Фото: ЛОДА

Станом на нині, на кондитерській фабриці працює 526 людей, а їхня продукція вже п'ятий рік експортується за кордон: у Польщу, країни Західної Європи, США та ближнього Сходу.

Львів новини 032 Львівщина бізнес фабрика кондитер печиво
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати
Коментарі