• Головна
  • На вихідних у Львові випаде сніг: прогнози синоптиків
Погода
17:29, 16 листопада 2018 р.

На вихідних у Львові випаде сніг: прогнози синоптиків

Погода

Синоптики застерігають львів'ян про погіршення погодних умов та можливий снігопад.

Як повідомили у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології, найближчі вихідні принесуть до Львова туман, ожеледицю та мокрий сніг, - передає 032.ua з посиланням на прес-службу Львівської міськради.

Так, у суботу, 17 листопада на дорогах міста буде ожеледиця, а вночі та вранці місцями туман, видимістю 200 - 500 метрів. Уночі стовпчики термометрів опустяться до 3 - 5 градусів морозу, а вдень не перевищуватимуть 4 градусів тепла.

Читайте також: Мешканці вулиці Ржегоржа виступили проти зведення багатоповерхівки у районі

Неділя відзначиться хмарною погодою з проясненнями, під вечір у Львові випаде мокрий сніг. Уночі вулиці міста скує мороз до 9 градусів, удень очікується від 1 градуса морозу до 4 градусів тепла. На дорогах буде ожеледиця, вітер північно-західний, 5 — 10 м/с. 

Початок тижня, 19 - 20 листопада, характеризуватимуться невеликим та помірним снігом, часом мокрим снігом. Передбачається налипання мокрого снігу, ожеледь та утворення нестійкого снігового покриву.  Вітер східний, 7 — 12 м/с, нічна температура досягне 5 градусів морозу, а вдень стопчики термометрів показуватимуть не більше 4 градусів тепла.

Читайте також: У Львові створять відділення паліативної допомоги на базі 4-ї лікарні

Водіїв та пішоходів просять бути обережними під час руху: водіям рекомендують їздити з помірною швидкістю та увімкненими фарами, а пішоходам - носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу виключно у спеціально відведених місцях.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #погода #прогноз #сніг #вихідні
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...