• Головна
  • У Львівській політехніці створюється автоматизована охоронно-пропускна система
12:27, 29 листопада 2012 р.

У Львівській політехніці створюється автоматизована охоронно-пропускна система

          На  черговому засіданні Вченої ради Національного університету  “Львівська політехніка” було обговорено тему запровадження автоматизованої (електронної) охоронно-пропускної системи у ВУЗі.

            «Це  масштабне нововведення   передбачає, зокрема, встановлення турнікетів, ідентифікацію працівників і студентів з використанням пластикових посвідчень та студентських квитків (вже створюється база даних). У планах — комп'ютеризація  місць вахтерів, електронний облік видачі і здачі ключів тощо. Проект буде пов'язаний також із системою забезпечення пожежної безпеки і дозволить аналізувати та оптимізувати використання аудиторного фонду.» - наголосив доповідач проректор з науково-педагогічної роботи університету професор Дмитро Федасюк

            До його реалізації  залучать кращих фахівців та студентів двох профільних навчально-наукових інститутів, а також інших підрозділів, де є спеціалісти з телекомунікації. Участь у  проекті сприятиме підвищенню їх кваліфікації, слугуватиме базою для студентської практики. Адже вихованці університету    будуть залучатися не лише до проектування і виготовлення необхідного обладнання, але  і його обслуговування.

     Ректор Львівської політехніки професор Юрій Бобало зазначив, що наразі запитань більше, аніж відповідей. Але слід без поспіху поетапно втілювати у життя цей сміливий проект, адже університет має для цього достатні технічні і кадрові можливості. Ухвалою  Вченої ради передбачено створення робочої групи для опрацювання технічного завдання щодо запровадження автоматизованої (електронної)  охоронно-пропускної системи.-кажуть прес-службі Національного університету “Львівська політехніка”

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...