• Головна
  • Ваш кращий корпоратив у Львові
Новини компаній
13:00, 9 листопада 2018 р.

Ваш кращий корпоратив у Львові

Новини компаній

Цікавитесь локацією для проведення нестандартного та оригінального корпоративу?

Розважальний комплекс Papashon пропонує поєднання традиційного відпочинку з активним!

У нас - 16 доріжок для боулінгу та 6 столів для більярду.

За традицією, біля кожної доріжки є столик, де можна не просто відпочити між фреймами, а й повноцінно і смачно попоїсти. Крім того, організуємо турнір з боулінгу  для Вашої компанії з нагородженнями, медалями та дипломами.

Перше в Україні інтерактивне кафе з тачскрін столами, концерт-хол зі всією необхідною апаратурою та місцем для танців. Креативний арт відділ підготував 10 тематичних вечірок для незабутнього святкування!

Барвисті свята в Гавайському стилі, колоритні Ковбойскі вечірки, зіркові і блискучі в стилі Las Vegas … Ви уже маєте ідею для святкування? Ми готові писати сценарій та організовувати розваги! Реалізуємо найчарівніші ідеї! Плануєте корпоратив в невеликій компанії колег або друзів? З 7-18 грудня для тих, хто святкує корпоратив в Papashon 50% знижки на event частину

А смачні страви банкетного меню – курка фарширована млинцями, соковиті медальйони з телятини, помідори по-італійськи, салат з овочами-гриль та багато іншого в поєднанні з вишуканим алкоголем або коктейлями додадуть святу своєї неповторності!

Відсвяткуйте Ваш корпоратив вигідно та незабутньо!

НАС ОБИРАЮТЬ:

Елекс, Нова Пошта, Біскотті, КийАвіа, Австрійські авіалінії, ФаворБуд, Тіва Україна, Всеукраїнська студія одягу «VOVK», Скриня, Укренерго, Робітня, Техно Парк, Ваш дім, ХлібПром, Декор М2, Троянда Захід, Армімакс, Енремо, МакДональдс, ЛНУ ім. І.Франка, Український католицький університет, Bionorica, УкрСибБанк, LC Waikiki

Замовити корпоратив - papashon.com/corporate

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...