• Головна
  • У "Львівелектротрансі" розповіли, наскільки реально облаштувати тролейбусну лінію в Рясне: подробиці
11:30, 6 листопада 2018 р.

У "Львівелектротрансі" розповіли, наскільки реально облаштувати тролейбусну лінію в Рясне: подробиці

Як відомо, петиція львів'ян щодо будівництва тролейбусної лінії в мікрорайон Рясне набрала необхідну кількість голосів, тож тепер звернення львів'ян мають розглянути на найближчій сесії міської ради.

Наскільки реально буде втілити у життя ідею мешканців району Рясне, кореспонденту 032.ua розповів речник "Львівелектротрансу" Іван Бондар.

За його словами, будівництво нової тролейбусної лінії в Рясне є цілком можливим, однак саме питання майбутнього будівництва є доволі складним.

"Тролейбусну лінію можна було би прокласти від вулиці Суботівської в мікрорайон Рясне. Складність полягає в тому, що для цього потрібно будувати нову магістральну вулицю, яка пролягатиме через родовище торфу. Наразі будівництво нової вулиці не ведеться, але в проекті будівництва дороги має бути передбачене облаштування тролейбусної лінії. Всі підземні та наземні комунікації для цього там є,зокрема високовольтна кабельна та контактна мережа. Тому, ми готові долучитися до цього проекту, адже наше підприємство зацікавлене в розвитку тролейбусної мережі", - сказав Іван Бондар.

Нагадаємо, що 2-го листопада виконком міськради Львова затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта на будівництво проектованої вулиці, що з’єднає Рясне та вулицю Суботівську.

У "Львівелектротрансі" розповіли, наскільки реально облаштувати тролейбусну лінію в Рясне: подробиці , фото-1

Будівництвом нової вулиці (перша і друга черга) займатиметься ЛКП “Львівавтодор”. Терміни початку робіт наразі невідомі.

Крім того, раніше у Львові вирішили будувати альтернативну дорогу від вул. Шевченка до вул. Суботівської. Оскільки по території мікрорайону проходить залізнична колія, обрали альтернативний варіант будівництва дороги з використанням підземного тунелю. Попередньо, вартість такого проекту становить 100 млн грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...