• Головна
  • “Львів” - “Ворскла”: як львів’яни за тайм програли битву в Полтаві, - ВІДЕО
12:40, 5 листопада 2018 р.

“Львів” - “Ворскла”: як львів’яни за тайм програли битву в Полтаві, - ВІДЕО

Цими вихідними у Полтаві в рамках 14-го туру УПЛ з’ясовували стосунки “Львів”та “Ворскла”.

Підопічні Василя Сачка провели чудовий перший тайм, тож гол на 19 хвилині поєдинку був цілком заслуженим: Приймак необачно віддав пас назад, а Коломоєць сповна скористався таким шикарним подарунком. Форвард “пошив у дурні” Гонсалеса Піменту, вийшов “на побачення” з голкіпером однак поцілив у стійку воріт. Втім, першим на добиванні опинився “ворсклянин” Ребенок, який і відкрив рахунок у матчі.

Забитий м’яч жодним чином не вплинув на характер гри: Полтава продовжувала “тероризувати” голкіпера ФК “Львів” Бандуру, постійно створюючи потенційно гольові моменти. І майже наприкінці першого тайму, футболісти “Ворскли” подвоїли перевагу в рахунку: Коломоєць м’яко віддав пас у карну зону львів’ян, Піменту програв боротьбу Якубу і африканець вколотив м’яч у сітку воріт Бандури.

У другій половині зустрічі між “Львовом” та “Ворсклою” гравці полтавського клубу віддали ініціативу своєму супернику, намагаючись грати на контратаках. Таким чином клуб втратив у гостроті, однак матч завершився на їхню користь.

0-2 - Полтава здобуває четверту перемогу поспіль (якщо враховувати перемоги в Кубку України та Лізі Європи). А ФК “Львів” програє після сенсаційної перемоги минулого тижня в Києві над “Динамо”.

Зазначимо, що львівські “Карпати” свій поєдинок 14-го туру грали у Києві проти донецького “Олімпіка” і святкували перемогу з рахунком 1-2.

Голи у складі “Карпат” на свій рахунок записали Мар’ян Швед та Понде.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів_Ворскла #новини #футбол #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...