• Головна
  • Як біля Львова будують з'їзд на трасу Київ - Чоп, - ФОТО
19:16, 22 жовтня 2018 р.

Як біля Львова будують з'їзд на трасу Київ - Чоп, - ФОТО

Поблизу Львова продовжують будівництво з'їзду з автодороги державного значення М-09 Тернопіль — Львів — Рава-Руська на автомобільну дорогу державного значення М-06 Київ — Чоп.

Як повідомили у прес-службі Автодору Львівщини, з'їзд призначений для лівоповоротного руху за напрямком Тернопіль — Чоп у місті Винники, - передає 032.ua.

За даними львівських дорожників, з'їзд потрібно збудувати для зручності та безпеки руху на вказаній транспортній розв'язці, адже саме тут часто спостерігається його ускладнення.

"На вказаній ділянці автомобільної дороги М-06 Київ — Чоп інтенсивність руху складає 24 889 автомобілів/добу. Відповідно до розрахунків, ця ділянка вважається аварійно-небезпечною", - зазначили у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Читайте також: Територія міста Борислав може зменшитись

Станом на нині, підрядники виконали підготовку до будівництва ділянки дороги, почали влаштовувати смугу гальмування траси М-06, основу зі щебенево-піскової суміші, укріпленої цементом, встановлюють бордюрний камінь.

Як біля Львова будують з'їзд на трасу Київ - Чоп, - ФОТО, фото-4

Нагадаємо, будівництво з'їзду розпочали наприкінці вересня. Як з'ясував 032.ua, вартість проекту становить 27,5 мільйонів гривень. Виконавцем робіт є ТзОВ "Онур конструкціон інтернешнл". 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Львівщина #Онур #будівництво #Автодор #траса #з'їзд #Винники
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,14
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,89
9,94
Оголошення
live comments feed...