• Головна
  • Потрійне зіткнення авто в Дрогобичі: двоє дітей стали учасниками ДТП
10:12, 22 жовтня 2018 р.

Потрійне зіткнення авто в Дрогобичі: двоє дітей стали учасниками ДТП

21 жовтня о 23 годині у Дрогобичі на вулиці Володимира Великого, 52 автомобіль "Пежо Партнер" зіткнувся із "Мерседесом Спрінтером" та "Фольксвагеном Кадді".

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, винуватцем дорожньо-транспортної пригоди є 20-річний дрогобичанин, водій "Пежо Партнер", - передає 032.ua.

Унаслідок автопригоди, тілесні ушкодження отримали неповнолітні дрогобичани, віком 16 та 17 років, які перебували у салоні автомобіля "Пежо".

Читайте також: Чи справді “Український вибір” Медведчука судиться з Львівською облрадою через заборону російськомовного продукту

16-річного хлопця госпіталізували у Дрогобицьку міську лікарню із закритим переломом лівої ліктевої кістки, а 17-річного - із закритою черепно-мозковою травмою та забійною раною чола.

Правоохоронці встановлюють причини та обставини події. За фактом ДТП (ч. 1 ст. 286 ККУ) відкрили кримінальне провадження. Винуватцю аварії загрожує до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до 3 років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #Львівщина #пригоди #аварія #ДТП #Дрогобич
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,68
39,76
EUR
42,60
42,68
PLN
9,88
9,93
Оголошення
live comments feed...